MENIU CAUTĂ

Gen. dr. Emil Străinu a realizat un dispozitiv straniu, care a primit patru medalii de aur: «Ne apără chiar şi de blesteme»

Distribuie

Gata. Nu trebuie să vă mai temeţi de farmece, de blesteme sau de deochi. A fost realizat un dispozitiv care creează un scut în jurul organismului şi-l fereşte de toate radiaţiile nocive, conform inventatorului său, gen. dr. Emil Străinu, care a primit 4 medalii pentru această creaţie.

Este vorba despre dispozitivul ”Super ELFI”, brevetat la OSIM şi dus la concursuri internaţionale de inventică, unde a făcut figură frumoasă. ”Aparatul este deosebit de util celor ce lucrează timp îndelungat la calculator, oferă protecţie împotriva radiaţiilor emise de televizor, de telefonia mobilă sau de cea industrială care emite câmpuri electromagnetice nocive organismului, cât şi împotriva câmpurilor psihopatogene, cunoscute sub numele de atacuri infoenergetice şi energoinformaţionale – sinonimul sindromului «deochiului», al «privirii rele» sau «farmecelor» în tradiţia populară”, ne-a spus gen. dr. Emil Străinu, autorul invenţiei.

Protejează pe o rază de doi metri

Autorul invenţiei spune că ”Super Elfi” este deosebit de util şi celor ce lucrează în staţii de transformare a energiei electrice sau în staţii de modificare a frecvenţei, muncesc sau călătoresc mult cu metroul, troleibuzul ori tramvaiul, vehicule ce expun constant organismul unor câmpuri electromagnetice care, în timp, dăunează sănătăţii.

”Aparatul nu are contraindicaţii sau reacţii adverse. Zona de acţiune e un cerc cu raza de doi metri în jurul lui. Cântăreşte aproximativ 50 de grame şi este alimentat de o baterie electrică. Aparatul este garantat 5 ani”, a mai spus generalul dr. Emil Străinu.

A fost premiat în Ucraina şi în Serbia

4569-301378-untitled16.jpg

”Super ELFI” a primit, în această toamnă, două medalii de aur şi Diploma Specială la Simpozionul Internaţional de Inventică şi Ştiinţe de Frontieră de la Sevastopol, Ucraina. Săptămâna trecută, invenţia a fost prezentată şi în Serbia, la Novi Sad, cu prilejul ”TESLA FEST – 2010”, unde a obţinut medalia de aur ”Nicola Tesla” şi medalia de aur a Clubului Arhimede.

Comentarii