MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2018 10:44

Gest extrem al unui bărbat din Rovinari. S-a aruncat de la etaj de tema flăcărilor din apartament și a murit!

Distribuie

Un bărbat din Rovinari a murit după ce s-a aruncat de la balconul apartamentului în care locuia și în care izbucnise un incendiu.

Pompierii ISU Gorj au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la etajul 4 al unui bloc din orașul Rovinari, județul Gorj. La fața locului au ajuns un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, un echipaj de stingere și o autoplatformă pentru lucru la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și 3 ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Echipele de intervenție au încercat să pătrundă în apartmanetul cuprins de flăcări, însă în același moment, bărbatul care locuia în imobil, în vârstă de 68 de ani, s-a aruncat în go de la balconul apartamentului, scrie gorj-domino.ro. Din nefericire, bărbatul nu a supraviețuit impactului.

În același timp în care medicii încercau să îl resusciteze, pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

În urma acestui incident, se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs acest nefericit eveniment.


CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Libertatea a intrat în camera unde va funcţiona cel mai puternic laser din lume! Uşa are 120 de tone, zidurile 2 metri grosime

Comentarii