MENIU CAUTĂ

Gestul unei candidate la funcția de consilier local în Argentina. Ce oferă în schimbul voturilor

Distribuie

Graciela Soto, o candidată la funcția de consilier local în regiunea Formosa, din Argentina, a ajuns să împartă chiloți tanga potențialilor alegători, din dorința de a aduna cât mai multe voturi.

Graciela Soto a fost aspru criticată pe rețelele de socializare după ce a decis să facă cadou chiloți tanga în timpul campaniei.

Chiloții tanga dăruiți de Graciela Soto pentru a face rost de voturi erau împachetați într-o pungă cu chipul candidatei din Argentina.

După ce a stârnit un val de critici cu gestul său, Graciela Soto s-a apărat spunând că lenjeria intimă a fost pru și simplu un cadou pentru femei și că nu a existat nicio intenție din partea ei de a strânge voturi în acest fel.

„Lenjeria intimă este un lucru semnificativ pentru femei, este un obiect vestimentar pe care îl folosim zilnic”, a mai spus ea, potrivit sdpnoticias.com.


Citește și:

O tânără de etnie romă crescută în SUA și doctorandă la Stanford critică discursul Papei: „M-a deranjat că n-a zis cuvântul Holocaust și că n-a zis cuvântul «sclavie»”

Citește mai multe despre chiloti pe Libertatea.

Comentarii