De Valentina Postelnicu,

„În cursul zilei de ieri am fost informat de DSP Suceava că rezultatele ultimelor două teste sunt negative și că îmi pot relua activitatea zilnică”, a transmis Flutur, prin intermediul organizaţiei PNL Suceava.

Mesajul apare pe pagina de Facebook a filialei PNL.

Flutur mai spune că de vineri, s-a prezentat la muncă, prima întâlnire de lucru având-o la Spitalul Județean, unde a discutat cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, gen. (r) Ionel Oprea, cu managerul Spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu și cu prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

„Am dorit să aflu care sunt urgențele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județul Suceava, fiind la dispoziția lor 24 de ore din 24”, a transmis Gheorghe Flutur.

Spitalul Judeţean Suceava a devenit un focar de epidemie iar managerul pus de Gheorghe Flutur a fost schimbat din funcţie.

În prezent, Suceava se află pe primul loc la numărul de infectări cu coronavirus, şi anume 1.529 de persoane.

În urma deficienţelor de la această unitate medicală, președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, 1 aprilie, decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou Suceava.

Preşedintele CJ le transmite sucevenilor să respecte măsurile stabilite de autorități, pentru a putea stăvili cât mai repede această pandemie.

Gheorghe Flutur a fost internat la Spitalul Județean Suceava în data de 25 martie, după ce testul pentru COVID 19 a fost pozitiv.

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite