MENIU CAUTĂ

Gigi Becali vrea să cumpere marca ”Arsenie Boca”. Este în negocieri cu deținătorul legal din Marea Britanie

Distribuie

Gigi Becali vrea să cumpere marca ”Arsenie Boca”. Becali este în negocieri cu deținătorul legal al mărcii, a anunțat acesta într-o scrisoare publică. Astfel, George Becali ar putea fi guvernatorul brandului Părintele Arsenie Boca, se arată în documentul semnat de Andor Sandor, reprezentant al companiei engleze Additional Worldwide Care Services LTD. Imaginea sfântului a fost în centrul unui scandal, după ce persoana desemnată de către deținătorul mărcii a chemat Poliția la comercianții care vindeau icoane și alte obiecte cu imaginea lui Arsenie Boca.

Daniel Gheorghe, din Arad, a trimis presei o scrisoare în care apare numele lui Gigi Becali drept viitor deţinător al mărcii Părintele Arsenie Boca. Documentul este semnat de Andor Sandor, reprezentant al companiei engleze Additional Worldwide Care Services LTD. Acesta din urmă a înregistrat la un oficiul european drepturile exclusive asupra imaginii sfântului și l-a desemnat pe Daniel Gheorghe reprezentant al său, arată aradon.ro. Daniel Gheorghe a chemat Poliția la vânzătorii de icoane dar a sfârșit prin a fi el cel amendat.

Gigi Becali, demn de Arsenie Boca

În ultimele două zile a fost răspândită în presă o posibilă legătură a domnului Gigi Becali cu marca înregistrată la nivel european Părintele Arsenie Boca. Subsemnatul Andor Sandor, în calitate de reprezentant al Additional Worldwide Care Services LTD, sunt în deplină convingere când afirm că domnul George Becali este un român demn de amploarea şi complexitatea preluării şi continuării drumului Părintelui Arsenie Boca în România. Actele sale de filantropie sunt pure mărturii ale iubirii dezinteresate faţă de semenii lui români, pe care și-o manifestă neîncetat. Vă asigur că rezultatul negocierilor care sunt purtate la aceasta oră vă vor fi comunicate în scurt timp, iar prin bunăvoinţa lui Dumnezeu şi cu sprijinul poporului român, George Becali să fie guvernatorul brandului Părintele Arsenie Boca”, se arată în scrisoarea semnată de Andor Sandor.


Biserica are ”porțile deschise” pentru homosexuali, a transmis BOR, dar enoriașii își fac cruce. ”Doamne ferește. A zis Biserica așa ceva? Nu cred!”


 

Comentarii