Ginerele lui Nicolae Ceauşescu, dezvăluire despre Liviu Dragnea: A rămas repetent în facultate, la Politehnică

01 mai 2017 15:16 De: ,

Ginerele lui Nicolae Ceauşescu, dezvăluire despre Liviu Dragnea. Profesorul universitar Mircea Oprean, soţul Zoei Ceauşescu, a declarat, într-o emisiune la Antena 3, că Liviu Dragnea a fost student la Politehnică și a rămas repetent, în timpul facultății, el precizând că nu s-a înscris la direcția sa pentru că era prea dificil.

Oprean este profesor universitar, la Facultatea de Autovehicule Rutiere a Politehnicii din Bucureşti, unde predă transmisii automate. El a povestit că printre studenţii s-a aflat şi Liviu Dragnea, actualul preşedinte al PSD.

”La noi erau două direcţii, asta pe care eram eu, cu transmisii automate, şi o altă direcţie cu service, cu întreţinere. N-a venit pe direcţia mea, pentru că era mai greu, dar şi aşa a rămas repetent”, a spus Oprean, despre actualul președinte PSD.

Pe de altă parte, Oprean a spus că nu a fost o facultate uşoară. ”La Politehnică, cei mai buni sunt Facultatea de Automatică şi Calculatoare, pe urmă Electronica, iar pe locul trei suntem noi, Facultatea de Automobile. Suntem un vector de imagine pentru Politehnică şi avem studenţi foarte buni. Cam 20-25% dintre ei sunt excepţionali, mai mare dragul să lucrezi cu ei”, a declarat Mircea Oprean.

Fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu a mai spus că printre studenții săi s-a aflat și Miron Mitrea, care a fost ”un inginer foarte bun, iar la el a luat nota 8 sau 9. El a mai povestit că și Adriean Videanu a fost studentul Facultăţii de Automobile pe care a absolvit-o în 1987, însă la altă secţie decât cea la care preda el.

Oprean a mai spus că în Politehnică, cea mai bună facultate, care se află pe primul loc este Facultate de Automatică, secția calculatoare, urmată de electronică și apoi cea de automobile. ”Cei mai căutați suntem, 20%, chiar 25% sunt oameni excepționali”, a mai afirmat profesorul, precizând că la el, toți studenții de la master sunt angajați, în firme mari precum Renault.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro