Mergi direct la conținut »
Calafat, devastat de grindină de mari dimensiuni. Prăpăd și în alte localități din Dolj / VIDEO
Ştiri Libertatea > Ştiri > Calafat, devastat de grindină de mari dimensiuni. Prăpăd și în alte localități din Dolj / VIDEO

Calafat, devastat de grindină de mari dimensiuni. Prăpăd și în alte localități din Dolj / VIDEO

Vremea s-a dezlănțuit, marți după-amiaza, în Calafat unde a căzut grindină de mari dimensiuni. Localnicii au filmat fenomenul meteo și au publicat imagini pe rețelele de socializare.

Marți după-amiaza o ploaie puternică, însoțită de grindină de mari dimensiuni, s-a abătut asupra Calafatului.

Bucățile de gheață care au căzut din cer au distrus mai multe autoturisme.

A plouat cu grindină și în localitatea doljeană Motăței, așa cum reiese din imaginile publicate pe rețelele de socializare.

Mai multe județe din Oltenia se află sub avertizare cod galben de vreme vrea până vineri, 31 mai, scrie Gazeta de Sud.

A fost prăpăd și în orașul Zalău, unde a căzut grindină de mărimi impresionante! Județul Sălaj a fost sub avertizare cod roșu timp de aproape o oră, iar vijelia a făcut pagube semnificative.


Citește și:
Miza de neuitat: cine sunt copiii de la care Liviu Dragnea a furat? Statul român are 57.000 de fete și băieți în îngrijire, orfani sau părăsiți


Publicitate: ”Într-o singură secundă, poți pierde totul. Dezastrele naturale nu sunt planificate. Vin când te aștepți mai puțin. Dacă ești nepregătit, îți vor da lumea peste cap. Asigură-te că natura imprevizibilă nu îți răpește totul. Intră pe paidromania.ro/4martie și fă-ți asigurarea obligatorie pentru locuință. Asigurat,ești mai puțin vulnerabil!”

Close
Închide
  Close