Mergi direct la conținut »
Groapă adâncă de șase metri pe șosea, în zona Padiș. Drumarii au umplut-o cu două basculante cu pietriș!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Groapă adâncă de șase metri pe șosea, în zona Padiș. Drumarii au umplut-o cu două basculante cu pietriș!

Groapă adâncă de șase metri pe șosea, în zona Padiș. Drumarii au umplut-o cu două basculante cu pietriș!

O groapă adâncă de șase metri a apărut, ca din senin, pe carosabil, în zona Padiș, județul Bihor. Turiștii care au petrecut minivacanța de 1 mai au fost nevoiți să o ocolească, cel puțin până ce drumarii au astupat-o cu pietriș și asfalt.

De Mihai Niculescu,

Groapa adâncă de șase metri a apărut pe Drumul Judeţean 763 care leagă comuna Pietroasa de platoul Glăvoi. Porţiunea pe care s-a surpat pământul era de aproape un metru şi a avut o adâncime de şase metri, arată Digi24. Două basculante de pietriș au fost folosite pentru umplerea golului de pe șosea. Zona a fost semnalizată în cursul serii de duminică, iar luni muncitorii au acoperit groapa.

Groapa a fost astupată de drumari luni după amiază

Groapa a fost astupată de drumari luni după amiază

„Duminică seară, într-adevăr, a apărut o groapă pe drumul judeţean dintre Pietroasa şi Padiş. Luni dimineaţa, împreună cu Jandarmeria şi cu Poliţia Rutieră, respectiv cu rangerii, cu primarii de Budureasa, Direcţia Tehnică din cadrul Consiliului Judeţean Bihor a fost la faţa locului şi a închis perimetrul respectiv. Dar circulaţia nu a fost oprită în totalitate. a declarat Adrian Şimon, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor.

Un preot din Vaslui a dat afară din biserică mirii și nuntașii. Părintele băut a închis biserica și s-a culcat în altar

Close
Închide
  Close