Mergi direct la conținut »
Hoţii i-au spart casa afaceristului Joshua Castellano din Bucureşti. Au furat o casetă de valori şi ceasuri de lux
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Hoţii i-au spart casa afaceristului Joshua Castellano din Bucureşti. Au furat o casetă de valori şi ceasuri de lux

Hoţii i-au spart casa afaceristului Joshua Castellano din Bucureşti. Au furat o casetă de valori şi ceasuri de lux

Joshua Castellano, unul dintre milionarii Capitalei care are afaceri în domeniul cluburilor şi a restaurantelor de lux din Capitală, a sunat, în această dimineaşă, la "112" şi a anunţat că persoane necunoscute i-au spart casa pe care o are în Bucureşti.

De Remus Vlad,

Afaceristul Joshua Castellano, patron al Clubului Bamboo din Capitală, a precizat că din casă lipsesc o casetă de valori, cu bijuterii şi mai multe ceasuri. Poliţiştii au ajuns de îndată la faţa locului şi fac cercetări.

Cazul a fost preluat de ofiţerii de la Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Cercetările sunt efectuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Clubul Bamboo din sectorul 2, cunoscut ca şi localul VIP-urilor şi al cărui fondator este Joshua Castellano, a ars din temelii, în luna ianurie 2017. Sute de persoane au fost atunci evacuate, iar zeci de petrecăreţi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Clubul funcţiona fără autorizaţie de la ISU, iar, la acea vreme, Joshua Castellano a fost audiat la Poliţia Capitalei, unde a dat explicaţii despre ceea ce s-a întâmplat în celebrul local din Bucureşti.

Close
Închide
  Close