Mergi direct la conținut »
Huawei ironizează Apple, după eroarea de la lansarea iPhone X
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Huawei ironizează Apple, după eroarea de la lansarea iPhone X

Huawei ironizează Apple, după eroarea de la lansarea iPhone X

Producătorul chinez de smartphone-uri Huawei face bășcălie de Apple, după eroarea de la lansarea iPhone X, când sistemul de recunoaștere facială nu a funcționat tocmai în timpul prezentării oficiale.

De Daniel Ionașcu,

Huawei a postat pe Facebook un filmuleț care prefigurează lansarea viitorului său vârf de gamă, Mate 10.

Acesta va fi dotat cu un procesor cu inteligență artificială integrată, realizat chiar de către compania chineză și prezentat recent la târgul de tehnologie IFA de la Berlin.

#TheRealAIPhone

Ei bine, în filmulet este prezentat un telefon și un clovn animat. Acesta din urmă încearcă să deblocheze smartphone-ul prin recunoaștere facială, iar telefonul arată că analizează ochii, nasul și gură. Terminalul prezintă mesajul ”unlocking…” (se deblochează –n.r.), dar la final dă eroare.

Filmulețul se termină apoteotic cu hastag-ul ”#TheRealAIPhone” și cu data de 16 octombrie, cea de lansare a Huawei Mate 10.

Sintagma folosită de Huawei are un dublu sens: ”adevăratul telefon cu inteligență artificială (de la AI – n.r.)”, dar în același timp este și un joc de cuvinte ce conține numele iPhone, smartphone-ul produs de către Apple.

Huawei, al doilea producător mondial, după Samsung

Huawei tocmai ce a depășit Apple și a devenit al doilea producător mondial de telefoane inteligente, însă lansarea iPhone 8, iPhone 8 Plus și a iPhone X va schimba din nou clasamentul, experții așteptându-se la vânzări-record pentru Apple.

Let's face it, facial recognition isn't for everyone.Unlock the future with #TheRealAIPhone. 16.10.2017

Posted by Huawei Mobile on 15 Septembrie 2017

Close
Închide
  Close