Mergi direct la conținut »
Hugo, câinele care a pus lăbuțele pe internet după ce a fost pozat în cele mai
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Hugo, câinele care a pus lăbuțele pe internet după ce a fost pozat în cele mai "banale" ipostaze

Hugo, câinele care a pus lăbuțele pe internet după ce a fost pozat în cele mai „banale” ipostaze

Hugo, un golden retriever în vârstă de cinci ani, a ajuns vedetă pe rețelele de socializare după ce stăpâna lui l-a îmbrăcat în diverse ținute și l-a fotografiat în ipostaze umane.

De Andreea Radu,

Ursula Aitchison, 31 de ani, din Stourbridge, Marea Britanie, spune că a început să-și pozeze patrupedul astfel pentru că este „frumos să oferi ceva diferit pe social media și să faci oamenii să zâmbească”, potrivit The Sun.

Hugo, una dintre ipostazele uimitoare în care a fost fotografiat de stăpâna lui
Foto: Profimedia

În timp, Hugo a câștigat foarte mulți fani, iar tânăra britanică a povestit că oamenii o opresc mereu pe stradă când este alături de câinele ei care a devenit „o celebritate în lumea câinilor”.

Foto: Profimedia

Întrebată cum reacționează Hugo atunci când este îmbrăcat în tot felul de ținute, Ursula spune că acesta știe exact ce se întâmplă atunci când o vede că scoate un articol de îmbrăcăminte.

Hugo la micul dejun (Foto: Profimedia)

„De obicei, se bucură pentru că știe că va primi o recompensă… Dacă este obosit, își întoarce privirea și merge și se întinde pe pat… Așa că trebuie să aștept să aibă o zi mai bună”, a povestit stăpâna lui Hugo.

De curând, Hugo mai are un prieten pe nume Huxley. Noul membru al familiei are 8 luni și deja și-a făcut debutul pe rețelele de socializare.

Close
Închide
  Close