Mergi direct la conținut »
Imagini inedite cu fostul patron Hexi Pharma. Dan Condrea avea o pasiune despre care nu știa nimeni
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Imagini inedite cu fostul patron Hexi Pharma. Dan Condrea avea o pasiune despre care nu știa nimeni

Imagini inedite cu fostul patron Hexi Pharma. Dan Condrea avea o pasiune despre care nu știa nimeni

Patronul unei companii producătoare de biocide care a murit la scurt timp după ce a ajuns protagonistul unui scandal național fără precedent era pasionat nu doar de afaceri, ci și de muzică. 

De Maria Apostol,

Dan Condrea a avut parte de o moarte subită, duminică seară, pe un drum județean, după ce mașina lui a ieșit din decor și s-a lovit de trei copaci de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent încât medicii legiști au fost nevoiți să lucreze trei ore la reconstrucția corpului său pentru ca soția acestuia să poată face identificarea cadavrului. În urma lui a lăsat un scandal de proporții, cu acuzații foarte grave, după ce s-a stabilit că firma acestuia dizolva dezinfectanții vânduți spitalelor.

Până la aceste dezvăluiri, personajul Dan Condrea nu era cunoscut opiniei publice, iar acesta avea printre pasiuni nu doar afacerile, ci și muzica. Îi plăcea muzica rock și după ce a învățat să cânte la chitară a înființat chiar o formație, denumită Kameleon. Colegii de trupă au venit ieri la înmormântare ca să-și ia rămas bun de la Condrea.

 

 
 
Close
Închide