De Răzvan Mihalașcu,

În imagini se vede cum un băiețel s-a dezbrăcat de tricou și încearcă să folosească un ambalaj din carton pe post de plută pentru a înota în apa care a invadat strada după ploaia torențială.

Pus pe joacă, prietenul său a încercat să-i paseze mingea de fotbal, însă l-a nimerit în spate. Copiii par a fi cei mai bucuroși de faptul că se pot bălăci pe strada inundată unde sistemul de canalizare nu a făcut față volumului uriaș de apă căzută din cer.

„M-am gândit că n-am fost niciodată în Veneția! Cred că a venit Veneția la mine”, a precizat Christina One (foto), tânăra care a surprins imaginile inedite pe care le-a publicat pe Facebook.

Christina, tânăra care a publicat imaginile cu strada inundată pe Facebook

Clipul este însoțit de mesajul „Mulțumim, Primaria Capitalei și Apa Nova Bucureşti, pentru o excursie gratuită în Veneția. Acum, în mijlocul Bucureştiului”

Vineri seara a plouat atât de mult în Capitală încât pe această stradă din zona Parcului Carol apa trece de nivelul gleznei, după cum a resimțit și un bărbat care privește amuzat joaca nevinovată a copiilor.

În timpul furtunii, două schele montate pe blocuri aflate în reabilitare s-au prăbușit în mijlocul străzii din cauza vântului puternic. Vezi momentul în care o schelă se prăbușește pe Știrbei Vodă.

Potrivit IGSU, vremea extremă a făcut pagube atât în Capitală, cât și în alte 10 județe din țară.

sursă foto: captură video Facebook


EXCLUSIV/ Primele fotografii cu Sorina, după ce a ajuns la familia adoptivă. „Este bine, a promis că vom fi prieteni”

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială
HOROSCOP

Horoscop 25 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o zi specială