14 Sep. 2017 14:20

Imagini noi cu autorul atacului terorist din Barcelona. Teroristul se îndepărtează calm de locul tragediei | VIDEO

Distribuie

Autorul atacului terorist din Barcelona, șoferul dubei care a lovit pietonii aflați în cartierul istoric Las Ramblas, a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce se îndepărtează de la locul tragediei. Younes Abouyaaqoub merge calm, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar atunci când este îndrebat de o femeie ce s-a întâmplat, el răspunde că nu știe, relatează The Telegraph.

Younes Abouyaaqoub este teroristul care a condus duba folosită în atacul terorist din Barcelona, în urma căruia 14 oameni au fost uciși și peste 100 au fost răniți. El a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce se îndepărtează calm de locul în care a avut loc atacul. Mai mult, o femeie care probabil aude țipetele disperate îl întreabă ce s-a întâmplat. „Nu știu, se întâmplă acolo”, a răspuns acesta, calm.

Ulterior, teroristul a oprit o mașină și l-a înjunghiat pe șofer, reușint apoi să fugă cu vehiculul de la fața locului. Mașina a fost găsită ulterior abandonată, într-o suburbie a Barcelonei.

Timp de patru zile, teroristul a fost căutat de autoritățile spaniole. El a fost împușcat mortal, în urma unei intervenții de amploare. Suspecul avea asupra sa o vestă exploviză ce s-a dovedit a fi falsă și a stricat „Allahu Akbar”, când a fost oprit de polițiști.

La câteva ore după atacul din Barcelona, ceilalți membri ai celulei au încercat să comită un alt atac, în stațiunea turistică Cambrils.


Citește și: VIDEO | Imagini cu momentul în care Mihai Goţiu a fost lovit cu pumnul de Mirel Palada într-o pauză publicitară


Loading...
Comentarii