Agresorul, Marius Rusu (foto), era la o masă cu încă 3-4 prieteni, moment în care în club a intrat Marius Faghiura, însoțit de aproape zece persoane.

Imagini noi cu autorul crimei din Mediaș

După câteva discuții aprinse, cele două găști au început scandalul. S-au bătut cu pumnii și picioarele și au aruncat și cu fotoliile din local, relatează orademedias.ro.

În imagini apar și arme albe precum un cuțit și o bâtă de baseball.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Mai apoi, răfuiala violentă s-a mutat în stradă.

La un moment dat, Marius Faghiura (foto) s-a împiedicat și a căzut. Atunci, Marius Rusu l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale.

Imagini noi cu autorul crimei din Mediaș

Cele 11 lovituri de cuțit i-au fost fatale tânărului de 25 de ani. Marius Faghiura a pierdut foarte mult sânge pentru că i-a fost secționată artera femurală, iar medicii de la Spitalul Municipal Mediaș nu l-au mai putut salva.

Rusu a fugit, fiind reținut de polițiști în Blaj, la aproape 12 ore de la comiterea crimei din clubul din Mediaș.

Agresorul este recidivist. Tânărul de 30 de ani a mai fost condamnat pentru omor și a fost eliberat în mai 2018, în baza recursului compensatoriu.

Marius Faghiura, cel căruia i-a curmat viața, este originar din județul Prahova și era stabilit fără forme legale în Biertan.

sursă foto: orademedias.ro


Citește și 188 de infractori eliberaţi prin recursul compensatoriu au comis noi fapte cu violenţă. Peste 10.000 de deţinuţi au ieşit din închisori, în decursul ultimului an