MENIU CAUTĂ
14 Ian. 2019 09:03

Imagini noi cu autorul crimei din Mediaș. Cum a pornit scandalul din bar / VIDEO

Distribuie

Pe rețelele de socializare au apărut noi imagini cu autorul crimei din Mediaș, Marius Rusu. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care a început încăierarea în clubul din Mediaș, care s-a încheiat cu o crimă. 

Agresorul, Marius Rusu (foto), era la o masă cu încă 3-4 prieteni, moment în care în club a intrat Marius Faghiura, însoțit de aproape zece persoane.

Imagini noi cu autorul crimei din Mediaș

După câteva discuții aprinse, cele două găști au început scandalul. S-au bătut cu pumnii și picioarele și au aruncat și cu fotoliile din local, relatează orademedias.ro.

În imagini apar și arme albe precum un cuțit și o bâtă de baseball.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

Mai apoi, răfuiala violentă s-a mutat în stradă.

La un moment dat, Marius Faghiura (foto) s-a împiedicat și a căzut. Atunci, Marius Rusu l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale.

Imagini noi cu autorul crimei din Mediaș

Cele 11 lovituri de cuțit i-au fost fatale tânărului de 25 de ani. Marius Faghiura a pierdut foarte mult sânge pentru că i-a fost secționată artera femurală, iar medicii de la Spitalul Municipal Mediaș nu l-au mai putut salva.

Rusu a fugit, fiind reținut de polițiști în Blaj, la aproape 12 ore de la comiterea crimei din clubul din Mediaș.

Agresorul este recidivist. Tânărul de 30 de ani a mai fost condamnat pentru omor și a fost eliberat în mai 2018, în baza recursului compensatoriu.

Marius Faghiura, cel căruia i-a curmat viața, este originar din județul Prahova și era stabilit fără forme legale în Biertan.

sursă foto: orademedias.ro


Citește și 188 de infractori eliberaţi prin recursul compensatoriu au comis noi fapte cu violenţă. Peste 10.000 de deţinuţi au ieşit din închisori, în decursul ultimului an


 

Citește mai multe despre Crima și mediaș pe Libertatea.

Comentarii