Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > IMAGINI SCANDALOASE - Bărbat lovit de mașina Poliției de Frontieră și târât în șanț de polițiști! Instituția are altă variantă

IMAGINI SCANDALOASE – Bărbat lovit de mașina Poliției de Frontieră și târât în șanț de polițiști! Instituția are altă variantă

Fotografiile în care un bărbat e târât de polițiștii de frontieră într-un șanț de la marginea drumului, au ajuns în posesia Libertatea. Sătenii din Valea Vișeului, Maramureș, îi acuză pe agenți că au lovit cu mașina un bărbat, l-au târât și l-au lăsat în șanț.

De Remus Vlad, Răzvan Luțac,

Instituția răspunde că lucrurile au stat pe dos: localnicul s-a aruncat în fața autospecialei, iar polițiștii l-au scos de pe carosabil ca să-l protejeze, în așteptarea ambulanței.

De la începutul săptămânii, sătenii din Valea Vișeului, județul Maramureș, chiar pe granița de nord a țării, acuză că un bărbat a fost lovit de mașina Poliției de Frontieră chiar aproape de centrul localității, în zona Poștei din sat.

Oamenii din Valea Vișeului ne-au povestit că mașina l-ar fi lovit pe om luni, în jurul orei 16.00, iar agenții l-au târât, apoi, în șanțul de lângă drum.

„Da, omul era băut, l-am văzut că se clătina, însă nu e normal să te porți așa cu cineva lovit”, au acuzat aceștia, care au adăugat că, „de multe ori, mașina Poliției de Frontieră circulă cu viteză excesivă în sat”.

Poliția de Frontieră: „S-a aruncat pe mașină!”

Poliția de Frontieră a răspuns pentru Libertatea: „Persoana de sex masculin (…) la vederea mașinii s-a aruncat de partea laterală a acesteia și a căzut pe partea carosabilă. Conducătorul auto a intervenit imediat, a verificat starea persoanei, a scos-o de pe partea carosabilă și a solicitat la fața locului o ambulanță și un echipaj din cadrul Secției de Poliție 6 Leordina. Persoana în cauză a fost dusă la Spitalul orașului Vișeu de Sus pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol”.

„Ambele persoane au fost testate cu aparatul etilotest, conducătorul auto negativ, cealaltă persoană cu o alcoolemie de 0,98 mg/litru alcool pur în aerul expirat”, a precizat Poliția de Frontieră.


Citește și: 

Doctorul Ciomu al femeilor – După ce a uitat două foarfeci într-o femeie, chirurgul Ștefan din Constanța a cusut defectuos o pacientă, astfel încât „Trei ani nu am putut să fac nici măcar un control ginecologic”!

Close
Închide
  Close