De Ana Hațeg,

”Cam așa sunt tratate animalele la grădina zoologică din Reșița… acestea sunt câteva dintre fotografiile pe care am reușit să le fac. Am rămas pur și simplu șocată. Țin să precizez și faptul că majoritatea animalelor sunt bolnave și rănite”, este mesajul care însoțește galeria foto de la Reșița postată de Adina Negoiță.

În doar câteva ore, postare a fost distribuită de peste 1.000 de persoane și a adunat sute de comentarii de la internauții revoltați de felul în care sunt îngrijite și arată animalele.

Unii dintre utilizatorii de Facebook au postat la rândul lor fotografii surprinse la zoo Reșița.

Alții au postat mesaje de indignare. ”Doamne sunt în Lagăr… nenorociții”, a scris cineva, în timp ce un alt utilizator a comentat: ”Doamnee ferește în ce hal sunt bietele animale, ăștia n-au suflet sunt goi pe dinăuntru. Aceeași soarta să aibă și ei. Așa să le ajute Dumnezeu”.

Au existat, însă, și persoane care au spus că din punctul lor de vedere, animalele nu arată așa de rău. ”Cum ați tras concluzia că sunt bolnave și rănite. Mie mi se pare ca sunt ok animalele. Pe lângă asta știu că este un veterinar care se ocupă de ele. Mai știu că primesc mâncare suficientă. Nu îmi pot da seama cum ați tras dumneavoastră concluzia că sunt bolnave… ați sărit în cușcă să le faceți consult?”, a scris un internaut.

Citeşte şi:

Avertismentul sumbru al Chinei: coronavirusul se transmite înainte de apariția simptomelor. Numărul deceselor și al pacienților infectați a explodat

Experiența curajoasă a unei familii din România. Șase luni pe trei continente, cu doi bebeluși și fără bagaj de cală. ”Cum te descurci acasă cu copiii, așa o faci și în călătorie!”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres