MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 12:15

Împușcături în plină stradă, la Galați! Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe răni

Distribuie

Un bărbat a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi după ce a fost împuşcat de mai multe ori pe un bulevard din oraş. Incidentul s-a produs în jurul orei 1.30, dar victima a ajuns la spital patru ore mai târziu, relatează Mediafax.ro.

„Un taximetrist l-a adus la Unitatea de Primiri Urgenţe, sângera abundent. Avea mai multe plăgi cu glonţ real, nu de cauciuc. Plăgile sunt la abdomen şi la nivelul picioarelor. Este internat în spital, noi am anunţat Poliţia”, a declarat coordonatorul SMURD Galați, Angel Trifan, pentru sursa citată.

Bărbatul de 31 de ani a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi în jurul orei 5.00, la câteva ore de la producerea incidentului, care a avut loc pe un bulevard din Galați.

O persoană a sunat la o secţie de Poliţie din oraş şi a anunţat că a auzit focuri de armă. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu i-au găsit pe suspecţi şi au căutat cu lanternele cartuşele folosite.

Poliţia face cercetări pentru a afla cine a participat la răfuiala de stradă din Galaţi. Poliţiştii îl interoghează pe bărbatul din spital şi verifică toate camerele video stradale diN zonă în care s-a produs incidentul.

Foto: Arhivă


Citește și:

Aici sunt banii dumneavoastră! 50 milioane de euro pentru o junglă: Parcul Verdi, plin de gunoaie, achiziția controversată a Primăriei Capitalei

 

Citește mai multe despre împușcături pe Libertatea.

Comentarii