MENIU CAUTĂ
23 Ian. 2015 09:11 , de Claudiu Petrisor

În Cluj există un singur club gay! Clienții se simt ca în familie! Află-i povestea!

Distribuie

Lucian Dunăreanu, proprietarul clubului, afirmă că era nevoie de un astfel de club pe piața din Cluj. "În urmă cu 13 sau 14 ani, când am ajuns la Cluj, mi-am dat seama că toleranţa era un cuvânt pe care îl găseai doar în dicţionare. Nu existau locuri unde să cunoşti oameni cu aceleaşi întrebări şi dorinţe asemeni ţie şi, dacă reuşeai totuşi să îi întâlneşti, nu exista un loc în care să poţi să stai şi să te simţi în siguranţă, fără ochi care să te fixeze, fără capete clătinate dezaprobator şi mai ales fără teama de a da peste oameni care să îţi pună siguranţa în pericol", a recunoscut pentru ziuadecj.realitatea.net bărbatul.

Acesta a continuat: „De-a lungul timpului am reuşit să fidelizăm o parte însemnată din clientelă. A fost un efort enorm, însă nu ne-am dat înapoi de la a face pe fiecare să simtă că într-adevăr contează şi că nu e doar un număr pe o statistică. Ştiam că există şi persoane cu pretenţii înalte, care îşi doresc un glamour pe care îl găsesc în multe cluburi scumpe clujene care organizează petreceri fără target către comunitatea gay şi eram conştienţi că nu vom putea să oferim acelaşi lux sau aceeaşi splendoare”.

Întreabat care este atmosfera, Lucian Dunăreanu a spus: „Uite, aici este o prejudecată în mintea multora care nu au fost până acum la club şi care au o imagine deformată de filmele americane sau de ceea ce au văzut sau li s-a povestit despre cluburile gay de „afară”. Delirio e, înainte de toate, un club, o discotecă şi un bar dacă vrei. Lumea vine, socializează, bea o bere sau un long drink, dansează şi se distrează. Şi cam atât, nu se întâmplă nimic ieşit din comun, nu o dăm în can-can-uri ieftine şi nici nu ai parte de scenete desprinse din filme pentru adulţi. Până la urmă aici încercăm să păstrăm un nivel de decenţă în limitele legii”.
Foto simbol: EPA

Comentarii