Mergi direct la conținut »
Un jurnalist italian a murit după atentatul de la Strasbourg. Ce făcea Antonio Megalizzi în Franța
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un jurnalist italian a murit după atentatul de la Strasbourg. Ce făcea Antonio Megalizzi în Franța

Un jurnalist italian a murit după atentatul de la Strasbourg. Ce făcea Antonio Megalizzi în Franța

A murit a patra persoană în urma atentatului sângeros de la Târgul de Crăciun din Strasbourg. Este vorba despre jurnalistul italian Antonio Megalizzi, în vârstă de 28 de ani. Informația a fost oferită pentru AFP de surse din cadrul MAE al Italiei.

Antonio Meglizzi este orginar din Calabria. S-a mutat la Trento, pentru a face parte din proiectul Europhonica, un proiect radiofonic universitar. Ulterior, Meglizzi a fost selectat pentru a face parte din prima redacție radio europeană.

Tânărul se afla la Strasbourg împreună cu colegi de-ai săi pentru a urmări ultima ședință a Parlamentului European a anului și pentru a afla cele mai noi informații despre Brexit.

În afară de Antonio, două persoane au murit marți seara, iar altă persoană a murit joi.

Atacul a fost comis la Târgul de Crăciun de un delincvent radicalizat, în vârstă de 29 de ani, pe nume Cherif Chekkat. El a fost ucis joi seara de forțele de ordine din orașul Strasbourg.


CITEȘTE ȘI: Presa câștigă primul proces cu ofițerii recunoscuți de victimele minore abuzate sexual în ”Dosarul Shanghai”!


 

Close
Închide
  Close