MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2018 08:27

Incendiu puternic la Brașov. O cabană din Bran a ars aproape în totalitate

Distribuie

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o cabană din localitatea braşoveană Bran-Poartă. Focul a pornit de la coşul de fum, iar cabana a ars aproape în totalitate. Trei persoane s-a autoevacuat, potrivit ISU Braşov.

„Cabana era construită din lemn, fapt ce a contribuit la dezvoltarea şi propagarea incendiului cu repeziciune la întreaga construcţie, focul manifestându-se violent. Intervenţia a fost una dificilă şi s-a manifestat la minus 10 grade Celsius. Nu s-au înregistrat victime, iar incendiul nu s-a propagat şi la alte construcţii din apropiere”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja.

Deși autoritățile au intervenit cu cinci autospeciale de la Secţia de Pompieri Zărneşti, Detaşamentul 1 de pompieri Braşov şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bran, cabana care a avea trei niveluri a ars în proporţie de 90%.

FOTO Mediafax. 


PROCESUL COLECTIV | Adrian Despot a rememorat în fața instanței noaptea tragediei: „Am avut noroc că am căzut, că am fost la podea. Am devenit total pasiv, aşteptam să se termine”


 

Citește mai multe despre cabana pe Libertatea.

Comentarii