MENIU CAUTĂ

Întrebarea primită de MAI pe Facebook, înainte de Ziua Îndrăgostiților. „Ne puteți da o hârtie din care să reiasă că ne-au reținut mascații până pe 9 martie?”

Distribuie

Cu doar o zi înainte de Ziua Îndrăgostiților, reprezentanții Ministerului de Interne au fost "chestionați" pe Facebook, cel mai probabil, de bărbați care ar vrea să obțină o hârtie "din care să reiasă că ne-au reținut mascații până pe 9 martie". Agenții le-au făcut o serie de sugestii și le-au recomandat ca în această perioadă "să nu mai joace în deplasare".

„Mai sunt 2 zile și începe triunghiul iubirii. Ne puteți da o hârtie din care să reiasă că ne-au reținut mascații până pe 9 martie? Întreb pentru prietenii mei jucători :)”, este întrebarea pe care reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne susțin că au primit-o pe Facebook.

Polițiștii au dat celor care se pregătesc de Valentine’s Day diverse răspunsuri.

„1. Corect ar fi să spuneți pătratul iubirii… nu de alta, dar este și Dragobetele. Ar fi păcat să uitați de sărbătoarea iubirii din tradiția românească.

2. Se spune că femeile au al șaselea simț și noi credem asta. Așa că niciun document nu ar putea justifica dispariția voastră în acest interval de timp.

3. Ar fi bine să știți că scheletul unui adult este format din peste 200 de oase. Vă garantăm că nici mascații noștri nu ar putea opri furia partenerelor voastre oficiale. Așa că aveți grijă, jucătorilor, să nu primiți chiar documente reale, dar de la Urgențe!

Recomandarea noastră este să nu mai jucați în deplasare ca să nu găsiți terenul propriu ocupat de alți jucători, iar pe 9 martie să beți cele 40 de pahare de supărare fiindcă ați primit cartonașele roșii și ați fost eliminați pe preș.

Și aveți grijă cum conduceți în această perioadă că vremea de iarnă revine.

Ar fi păcat să colectați amenzi în loc să faceți o surpriză frumoasă iubitei!”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.


Citește și: 

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Comentarii