Mergi direct la conținut »
Iubita lui Liviu Dragnea, alături de acesta în vizita oficială din Elveția; Irina Tănase a publicat poze de la o fabrică de ceasuri Galerie foto
3imagini
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Iubita lui Liviu Dragnea, alături de acesta în vizita oficială din Elveția; Irina Tănase a publicat poze de la o fabrică de ceasuri

Iubita lui Liviu Dragnea, alături de acesta în vizita oficială din Elveția; Irina Tănase a publicat poze de la o fabrică de ceasuri

Iubita lui Liviu Dragnea, alături de acesta în vizita oficială din Elveția, pe care a efectuat-o săptămâna aceasta, în calitate de președinte al Camerei Deputaților. Irina Tănase a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare alături de Liviu Dragnea, în timp ce vizitează fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elveția.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a plecat la Berna, alături de o delegație parlamentară, în cadrul unei vizite oficiale, efectuate în perioada 29-31 mai. Pe 29 mai, președintele PSD a avut, însă, termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul angajărilor fictive.

Irina Tănase a publicat pe contul ei de Instagram mai multe foze în care apare alături de Liviu Dragnea, în timpul unei vizite la fabrica de ceasuri Ulysse Nardin din Elveția, scrie g4media.

În imagini apar, pe lângă Liviu Dragnea și Irina Tănase, consilierul acestuia, Paul Ionescu, de la Camera Deputaților. Potrivit memorandumului aprobat de Camera Deputaților, din delegația oficială fac parte Liviu Dragnea, Gabriel Vlase, Anca Spiridon, Paul Mihai Ionescu și Paula Turcu.


Presa elvețiană despre vizita lui Liviu Dragnea la Berna. Tribune de Geneve laudă ”spiritul combativ” al șefului PSD


În aprilie, Liviu Dragnea și-a petrecut Paștele alături de iubită și de fiul său, la Sinaia. Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a început să apară tot mai des la evenimente publice alături de liderul PSD.

Irina Tănase s-a remarcat la Congresul PSD din luna martie, când a stat în primul rând între Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea.

Irina Tănase a lucrat în cadrul firmei Asesoft International, deținută de Sebastian Ghiță, pe când era studentă Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice. În 2013, a fost remarcată în urma unei acțiuni de voluntariat și a fost cooptată de Andrei Dolineaschi, la acea vreme secretar general al PSD, pentru a organiza congresul PSD din 20 aprilie.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

În octombrie 2013, Irina Tănase a fost angajată la Ministerul Dezvoltării, în funcția de secretar de cabinet, iar opt luni mai târziu a devenit asistenta lui Liviu Dragnea, potrivit decralației de interese de la acea dată.

Jurnaliștii de la Rise Project scriau în vara lui 2017 despre Tănase că este secretara lui Dragnea și că liderul PSD a dus-o de mai multe ori în Brazilia, la Fortaleza. Prima oară a ajuns acolo când avea 21 de ani, abia devenise de două luni secretara sa și a fost însoțită de fostul coleg din facultate al lui Dragnea, Mugurel Gheorghiaș.

sursă foto: instagram/g4media


Citește și Ce este ”Sindromul Italia”. Anul trecut, la Institutul Socola din Iași au fost internate 150 de femei


 

Close
Închide
  Close