Mergi direct la conținut »
Iubitul Elenei Udrea se vede premier: ”Mi-ar plăcea ca ea să câștige alegerile prezidențiale, iar eu să merg la Palatul Victoria, pentru că aș avea Guvernul la dispoziție"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Iubitul Elenei Udrea se vede premier: ”Mi-ar plăcea ca ea să câștige alegerile prezidențiale, iar eu să merg la Palatul Victoria, pentru că aș avea Guvernul la dispoziție"

Iubitul Elenei Udrea se vede premier: ”Mi-ar plăcea ca ea să câștige alegerile prezidențiale, iar eu să merg la Palatul Victoria, pentru că aș avea Guvernul la dispoziție”

Iubitul Elenei Udrea se vede premier: ”Mi-ar plăcea ca ea să câștige alegerile prezidențiale, iar eu să merg la Palatul Victoria, pentru că aș avea Guvernul la dispoziție”, a spus logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, într-o intervenție la Antena 1, potrivit Hotnews.ro. Alexandrov a afirmat că și-ar dori ca Udrea să candideze la prezidențiale și chiar să câștige alegerile de anul viitor și a menționat că își doresc să revină în țară.

”Mi-aș dori și poate la un moment dat voi face pasul către scena politică. La cât de bine o cunosc pe Elena, ce-și propune să facă, reușește. Dacă va dori să reintre pe scena politică are susținerea mea. M-aș bucura să reușească și să ajungă la prezidențiale și să câștige cursa în campania pentru prezidențiale”, a spus Adrian Alexandrov.

Logodnicul fostului ministru al Turismului a mai mărturisit că i-ar plăcea să devină premier.

”Prim-ministru (i-ar plăcea să devină, n.r.), pentru că aș avea Guvernul la dispoziție, în sensul în care m-aș implica în tot ce ține de organizarea României”, a spus Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov a vorbit despre nunta cu Elena Udrea şi planurile de viitor. „Eu voi primi dublă cetăţenie şi Elena la fel”, a spus iubitul fostului ministru al Turismului.

Elena Udrea este dată în urmărire internaţională, după ce a fost condamnată şase ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute. Ea se află de mai multe luni în Costa Rica, unde s-a refugiat înainte de a primi sentinţa.

Sursa Foto: Facebook

Close
Închide
  Close