Mergi direct la conținut »
Jaf la o casă de schimb valutar din Avrig. Furtul a fost suprins de camerele de supraveghere | VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Jaf la o casă de schimb valutar din Avrig. Furtul a fost suprins de camerele de supraveghere | VIDEO

Jaf la o casă de schimb valutar din Avrig, luni, în jurul orei 12, atacatorul folosind un cuțit pentru a fura mai multe bijuterii și bani.

O casă de schimb valutar și de amanet a fost jefuită la Avrig, ziua în amiaza mare. Potrivit tribuna.ro, din casa de schimb valutar și amanet au fost furate câteva lănțișoare din aur și câteva mii de lei.

„Eram împreună cu nişte colegi de serviciu, aveam ceva treabă prin zonă. Ne deplasam chiar în direcţia respectivei case de schimb valutar când, la un moment dat, am observat o persoană cu cagulă pe faţă, ce avea în mâini un pachet, alergând spre noi. Ne-am speriat tare, iar primul gând a fost la un atentator cu o bombă. Persoana respectivă a trecut în fugă pe lângă noi, iar la câţiva metri depărtare, s-a urcat într-o maşină de culoare închisă, care nu cred că avea numere de înmatriculare, unde se pare că era aşteptat de cineva. Autoturismul, un Opel Corsa, din ce şi-au dat seama colegii, era oprit chiar peste drum de clădirea Primăriei Avrig, a demarat în trombă”, a declarat unul dintre martorii la acest eveniment.

Din primele cercetări ale poliției reiese că atacatorul este un barbat care a purtat o cagulă, acesta pătrunzând în incinta casei de schimb valutar și amanet unde, sub amenințarea unui cuțit, le-a determinat pe angajate să îi dea câteva mii de lei și lănțisoare de aur.


Citește și:  VIDEO/ Lecții chinezești. Ca să scape de stres și de probleme, românii învață ”să fie ca apa”


 

Close
Închide
  Close