De Madalina Ciodaru Burada,

„În urmă cu zece zile a venit în Antalya să-şi petreacă concendiul. I-a plăcut foarte mult staţiunea. A fost pentru prima oară în Antalya. A prins câteva zile foarte călduroase, în ultima zi de şedere aici nu s-a mai dus la plajă pentru că nu s-a simţit bine şi a hotărât să încheie sejurul. După ce a plecat din Antalya spre casă, la 100 de km de aici i s-a făcut rău. A oprit maşina la o benzinărie, a chemat salvarea şi atunci a avut primul pre-infarct pe care l-a suferit”, a declarat Dorin Cioabă, potrivit rtv.net.
La spital, starea i s-a înrăutăţit, dar semnele sunt încurajatoare. „A fost adus de urgenţă la spitalul din Antalya. După un tratament administrat de medicii de aici s-a simţit mai bine. A doua zi însă de dimineaţă a făcut o coronografiere, iar în urma acestei coronografiere, la puţin timp i s-a oprit inima. A fost resuscitat şi de atunci se află într-o comă. Astăzi a dat primele semne că ar ieşi din această comă”, a mai spus fiul lui Cioabă.
La cererea familiei, la Antalya a ajuns şi medicul cardiolog Şerban Brădişteanu. Acesta a apreciat starea lui Cioabă drept „gravă”. Acesta a fost supus unor noi investigaţii în urma cărora Brădişteanu, împreună cu medicii turci, au decis că pacientul nu poate fi transportat în ţară, aşa cum dorea familia.
Florin Tănase Cioabă (n. 17 noiembrie 1954, orașul Târgu Cărbunești, județul Gorj) este un cunoscut conducător al romilor, care s-a autoproclamat în anul 1997 ca „rege internațional al romilor”. Tatăl său, Ion Cioabă (1935-1997), bulibașă al romilor din România, s-a autoproclamat, la rândul său, în anul 1992 ca „rege internațional al romilor”.
Florin Cioabă face parte din Forumul European al romilor, deținând funcția de primvice-președinte al Organizației Mondiale a Romilor (International Gipsy Union). El este proprietarul mai multor firme, care se ocupă cu prelucrarea metalelor neferoase – cupru, bronz etc., confecționând folie și saci de polietilenă.

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"
GSP.RO

Intrebarea care l-a surprins la sfarsit pe Iohannis: "Este o temă pe care nu am abordat-o prea des"

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2019. Gemenii își risipesc toate îndoielile