Mergi direct la conținut »
Jean Francois de Grecia susține că este fiul Regelui Mihai. Declarațiile năucitoare ale acestuia
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Jean Francois de Grecia susține că este fiul Regelui Mihai. Declarațiile năucitoare ale acestuia

Jean Francois de Grecia susține că este fiul Regelui Mihai. Declarațiile năucitoare ale acestuia

Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Franța susține că este fiul fostului monarh Mihai I.

De Dana Aramă,

La nici o lună de la decesul Regelui Mihai I, un bărbat din Franţa iese la înaintare şi susţine că este fiul Regelui Mihai, care a încetat din viață în data de 5 decembrie 2017, la reședința sa din Elveția. Regele Mihai a fost înmormântat în data de 16 decemebrie 2017, la Curtea de Argeș.

Jean-Francois de Grecia, presupusul fiul al regelui Mihai, afirmă că s-ar fi născut în România, iar ulterior a fost abandonat într-un orfelinat. Apoi a fost înfiat de o familie bogată din Franța, acolo unde trăiește în prezent și este căsătorit cu Bernadette de Grecia.

Presupusul fiu al Regelui Mihai susţine că are şi documente care ar veni în sprijinul afirmaţiilor sale. Ba chiar mai mult, spune că a primit mai multe scrisori şi în repetate rânduri s-a şi întâlnit cu personalităţi de marcă din România, care i-ar fi dezvăluit că ştiau despre existenţa lui.

Jean-Francois de Grecia spune că este pregătit să meargă în instanţă pentru a fi recunoscut oficial drept fiu al Regelui Mihai I şi că e dispus chiar să fie supus unor teste ADN.

Acesta susține că regretatul suveran al României ar fi fost influențat de Principesa Margareta pentru a nu fi recunoscut ca urmaș.

„Am fost adoptat de familia italiană Caraccini, din Franţa. Am fost adoptat dintr-un orfelinat din România.  Am descoperit în urmă cu cinci ani că eram un orfan special. M-am întâlnit cu mai mulţi deputaţi şi miniştri din România, care mi-au spus că sunt fiul secret al Regelui. Acum cinci ani am aflat această informaţie, dar am crezut la început că nu este reală. În aceşti ani am descoperit mai multe documente care atestă că am sânge albastru. Puteţi vedea că semăn foarte bine cu principesa Sofia, am aceleaşi trăsături. (…) Documentele pe care le am în posesie dovedesc că nu sunt un mincinos. Sunt mai multe scrisori prin care sunt recunoscut drept fiul Regelui Mihai de către biserica bizantină. Statul elveţian a făcut mai multe teste ADN în urmă cu doi an. Le-am văzut cu ochii mei. Era foarte important pentru mine să descopăr adevărul. Mama mea naturală este Principesa Sofia. De aceea am fost adoptat de o familie italiană, pentru că sunt un copil provenit dintr-un incest. Sunt sigur despre această informaţie. Nu este o minciună”, susţine Jean-Francois.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut
Recomandări

Sorina este monitorizată de autoritățile americane. Cum s-a integrat în SUA fetiţa din Baia de Aramă care a fost adoptată anul trecut

„Acum doi ani am trimis scrisori familiei regale din România. Nu mi-au răspuns.  (…) I-am scris, însă nu mi-a răspuns niciodată. Soţia mea i-a scris mamei mele o superbă scrisoare acum două luni. Nu i-a răspuns nimeni. Este ciudat. Este o situaţie foarte dificilă”, a declarat bărbatul pentru postul de televiziune România TV.

 „Acum 5 ani am contactat Parlamentul României, parlamentarii ştiu de existenţa mea. Am trimis numeroase scrisori către Victor Ponta, inclusiv preşedintelui. (…) Toţi oficialii ştiu de existenţa mea. (…) Sunt sigur despre originea mea şi despre informaţiile mele. (…)  Nu am fost invitat la funeraliile tatălui meu. Nu sunt respectat de familia mea, deşi sunt adevăratul fiu al regelui.Sunt de acord să fac orice test ADN. Am deja rezultatele unor teste făcute de către statul elveţian. Nu e o problemă pentru mine pentru că nu sunt un mincinos”, a mai spus acesta.


Citește și: ANALIZĂ | Cum va arăta lumea în 2018: se scumpesc carburanții, ROBOR ajunge la 4%, iar atacurile cibernetice se agravează


 

Close
Închide
  Close