”Azi am citit o știre în presă cum că Dan Marinescu va fi numit șeful Comunicării de la PLUS. N-am absolut nicio problemă cu asta, nu mă interesează ce decizii de acest tip iau partidele. Însă ce n-am văzut în știrile respective era despre consultanța politică pe care Dan Marinescu a oferit-o PSD (în perioade în care făcea pauză din jurnalism, deși eu nu înțeleg cum e să fii jurnalist și apoi să faci consultanță politică și apoi să conduci ziare, fiind iar jurnalist), pe care el nu o ascunde, ba chiar numai mie mi-a povestit de n ori despre perioada în care era consultant politic. Era o chestiune asumată, nu se ferea să vorbească despre cum i-a consiliat pe pesediști”, a scris Ramona Ursu, într-o postare pe contul său de Facebook.

Cei doi au fost colegi în redacția ”Adevărul” până în ianuarie 2017. Ramona Ursu susține că atunci a demisionat ”în urma unei discuții pe care am purtat-o cu el și în care mi-a spus că “ne-am întors la epoca Năstase” și că ar fi trebuit să o las mai ușor cu PSD”.

Ramona Ursu nu a precizat periaodele în care Marinescu a fost consultant pentur PSD, dar a spus că face aceste dezvăluiri pentru că i se pare important să fie cunoscute opiniei publice relațiile dintre jurnaliști și partidele cu care colaborează în calitatea de consultanți.

”Eu nu mă pricep la consiliere politică și la ce ar trebui să facă partidele. Doar cred că e bine să știm și noi cât mai multe despre partide și despre consultanți (de exemplu, despre Dan Andronic s-a scris mult cum a oferit consultanță pentru diverși oameni politici), dacă tot apar unele știri în presă”, a mai scris Ramona Ursu.

Dan Marinescu, redactor-șef la „Adevărul” până în august 2019, va fi noul purtător de cuvânt al partidului lui Dacian Cioloș, au declarat pentru Libertatea surse din PLUS.

Ad placeholder

Dan Marinescu n-a putut fi găsit pentru a comenta informația. În urmă cu mai puțin de o lună, șeful știrilor de la Europa FM, Teodor Tiță, a fost cooptat în echipa de comunicare a celor de la USR.

Foto: Ramona Ursu/ Facebook

Citeşte şi:

Alianţa USR-PLUS e pregătită să intre la guvernare imediat după alegerile anticipate

Singurul român care a avut curaj să fure din sediul DNA. Era păzit și încătușat

Programul de prezidenţiabil al lui Dan Barna: Şeful statului să conducă şedinţele de Guvern şi să poate declanşa anticipatele, în criză

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Mihai Gâdea a primit o lovitură de proporții. Ce a făcut soția prezentatorului de la Antena 3
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Mihai Gâdea a primit o lovitură de proporții. Ce a făcut soția prezentatorului de la Antena 3
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională
HOROSCOP
Horoscop 12 iulie 2020. Balanțele marchează astăzi finalul unei perioade dificile din viața lor profesională