Mergi direct la conținut »
Kit Harington este internat într-o clinică de dezintoxicare. Actorul, afectat de finalul "Game of Thrones"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Kit Harington este internat într-o clinică de dezintoxicare. Actorul, afectat de finalul "Game of Thrones"

Kit Harington este internat într-o clinică de dezintoxicare. Actorul, afectat de finalul „Game of Thrones”

Kit Harington s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din SUA pentru a se trata de stres și de dependență de alcool. Actorul care l-a interpretat Jon Snow în "Game of Thrones" a fost afectat de finalul serialului.

De Andreea Radu,

Actorul britanic, în vârstă de 32 de ani, a ajuns la clinica de lux Privé-Swiss din Connecticut acum o lună, a declarat o sursă pentru New York Post.

Harington, care a jucat timp de opt ani rolul lui Jon Snow în „Game of Thrones, a fost supus tratamentului în timpul ce finalul serialului era difuzat.

Publicistul lui Kit Harington a confirmat pentru Daily Mail că actorul s-a internat. „Kit a luat decizia de a folosi pauza din programul lui ca pe o oportunitate de a petrece timp într-o clinică de wellness pentru a lucra la câteva probleme personale”, a spus publicistul.

Facilitatea care costa mai mult de 120.000 de dolari pe lună îi învață pe cei internați să facă față stresului și emoțiilor negative.

O sursă care susține că are o relație de prietenie cu actorul a spus pentru Post că Harington s-a internat la clinică „predominant pentru stres, extenuare și abuz de alcool”. Potrivit aceleași surse, soția lui Kit Harington, Rose Leslie, este alături de actor.

Finalul „Game of Thrones” l-a afectat pe Kit Harington destul de tare. Actorul ar fi izbucnit în lacrimi când a citit scenariul ultimului sezon al serialului.

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„
Recomandări

Gorjeanul infectat de coronavirus contrazice autoritățile: „Toată lumea spune numai prostii„

 

„Mi se frânge inima. Iubesc serialul acesta mai mult decât orice. Nu a fost niciodată doar un job pentru mine, este viața mea”, a mărturisit Kit într-un documentar HBO despre finalul seriei.

Nu doar Kit a fost afectat de finalul serialului. Fanii „Game Of Thrones” au iniţiat o petiţie prin care solicită ca al optulea sezon al seriei TV să fie refăcut, fiind dezamăgiți de ultimele episoade ale serialului lansat în anul 2011.

Foto: HEPTA


Cinci probleme din ultimul sezon „Game of Thrones” care strică tot serialul


 

Close
Închide
  Close