Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis, aluzie la cazul șoferului cu număr anti-PSD: „Acolo am ajuns? Să ne întoarcem de unde am plecat, în comunism?”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis, aluzie la cazul șoferului cu număr anti-PSD: „Acolo am ajuns? Să ne întoarcem de unde am plecat, în comunism?”

Klaus Iohannis, aluzie la cazul șoferului cu număr anti-PSD: „Acolo am ajuns? Să ne întoarcem de unde am plecat, în comunism?”

Președintele Klaus Iohannis a ținut, sâmbătă, un discurs în fața liberalilor, la Consiliul Național al PNL, în care a criticat din nou PSD, pe Liviu Dragnea și pe Viorica Dăncilă. Șeful statului a făcut referire și la cazul șoferului cu număr de înmatriculare anti-PSD, oprit de polițiști și lăsat fără permis și plăcuțe de înmatriculare. 

„Au început acțiuni de neimaginat, persoane care îndrăznesc să-și expună public opinia anti-PSD sunt luați în plină zi de Poliție. Acolo am ajuns? Să ne întoarcem de unde am plecat, în comunism? Să dăm cu piciorul la ce au construit generații de români, să dăm cum piciorul la bunăstarea românilor?”, a spus Klaus Iohannis, în fața liberalilor.

Răzvan Ștefănescu, șoferul care a făcut valuri cu numărul de înmatriculare anti-PSD, a scăpat de dosarul penal deschis de polițiști pe numele său. Șoferul fusese lăsat de polițiști fără permis și plăcuțe de înmatriculare și dus la Brigada Rutieră pentru a fi audiat. Vineri, IGPR a anunțat că a propus clasarea dosarului deschis pe numele lui Răzvan Ștefănescu. „Mi se pare un lucru corect. Nu regret că am pus numerele”, a fost prima reacție a șoferului.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/ Daddy, socru mare. Vezi invitaţia la nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea! Ce se mănâncă și unde sunt așteptați nuntașii pentru evenimentul mondeno-politic al anului

Close
Închide
  Close