De Valentina Postelnicu,

După întâlnire, Ludovic Orban a afirmat că s-a discutat de un eventual calendar.

„Deocamdată nu avem garanții legate de data alegerilor până când Guvernul nu ia decizia efectivă de convocare a alegerilor prezidențiale, în care să stabilească turul I și turul II, dar pe propunerea AEP, am discutat de diferitele momente din perioada de precampanie, când trebuie să înceapă campania de strângere de semnături, cam ce obiectiv trebuie să ne stabilim, când ar trebui să demareze campania efectivă pentru alegerile prezidențiale, chestiuni special legate de  partea de precampanie”, a spus Orban.

Preşedintele PNL a afirmat că este unitate în partid, pentru pregătirea alegerilor prezidenţiale.

„Nu a existat nicio contradicție. Toată lumea este mobilizată. Întreg Partidul Național Liberal este pregătit să se bată cu toate forțele pentru câștigarea alegerilor prezidențiale, iar relația cu președintele României este o relație foarte serioasă, foarte stabilă care se bazează pe un parteneriat trainic pentru binele României”, a spus Ludovic Orban.

Orban a mai spus că discuțiile au fost foarte serioase şi s-au axat pe temele politice naționale și europene și, mai ales, pe pregătirea partidului pentru campanie și pentru câștigarea alegerilor prezidențiale.

Întrebat ce a cerut preşedintele liberalilor, Ludovic Orban a răspuns: „Mobilizare, seriozitate, susținerea evidentă a tuturor mesajelor președintelui, lucrurile normale și firești, care sunt în campanie.

Citeşte şi: În culisele NEVERSEA. Care e contribuția celor 1.200 de voluntari la festivalul de la malul mării și cu ce se aleg dupa 4 zile de concerte. „Aproape că înveți mai mult decât la școală”