Mergi direct la conținut »
Klaus Iohannis îşi anunţă o nouă carte, pe Facebook: "Eu.ro – Un dialog deschis despre Europa"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Klaus Iohannis îşi anunţă o nouă carte, pe Facebook: "Eu.ro – Un dialog deschis despre Europa"

Klaus Iohannis îşi anunţă o nouă carte, pe Facebook: „Eu.ro – Un dialog deschis despre Europa”

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe Facebook, un anunţ, despre nouă sa carte, care are titlul "Eu.ro – Un dialog deschis despre Europa".

În imaginea postată de şeful statului se află volumul şi mesajele: „Tu ești eu.ro” și „Pune întrebările/ Înțelege contextul”.

Potrivit unui comunicat al editurii, citat de Agerpres, volumul este un „ghid ce prezintă sinteza istoriei Uniunii Europene, a instituţiilor care o definesc, a valorilor ei şi a principalelor provocări pe care le înfruntă în prezent şi ce anume implică pentru România apartenenţa la proiectul comunitar”.

„Am încercat să prezint, într-o manieră accesibilă, principalele mecanisme, valori şi teme politice relevante pentru constructul european. Intenţia mea a fost aceea de a oferi unui cititor nespecialist explicaţii concise şi răspunsuri la întrebări esenţiale, dar sensibile, care preocupă un număr mare de cetăţeni şi care pot genera confuzii. Întrebările la care am încercat să ofer răspunsuri în această carte sunt foarte variate, iar ele încep de la legitimitatea noastră istorică de a aparţine spaţiului comunitar şi se încheie cu modul în care ne proiectăm prezenţa în Uniune, în viitoarea perioadă. De asemenea, ele au la bază convingerea că este de datoria politicienilor să informeze propriii cetăţeni despre modul de funcţionare a mecanismelor politice şi despre marile teme care solicită, astăzi, atenţia lumii întregi”, spune Klaus Iohannis în introducerea cărţii, potrivit editurii.

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra
Recomandări

Fiica acestei românce e atât de frumoasă, încât toate televiziunile 'se bat' pe ea! Cum arată tânăra

Volumul va putea fi rezervat cu autograf pe curteaveche.ro în perioada 8 – 16 aprilie şi costă 59 lei.

Este cea de-a treia carte a şefului statului, după volumul „Pas cu Pas”, lansat imediat după alegerile prezidenţiale din 2014, când a câştigat scrutinul, în faţa lui Victor Ponta şi „Primul pas”.

„Pas cu pas” a fost publicat în peste 130.000 de exemplare.

A fost cea mai căutată carte din istoria Târgului Gaudeamus, cu aproape 8.000 de exemplare vândute în trei zile la ediţia 2014 a târgului şi a devenit unul dintre volumele cu cea mai rapidă ascensiune în topul vânzărilor din România.

În următorul volum, „Primul Pas”,  Klaus Iohannis a scris despre momentele confruntării cu principalul său contracandidat, Victor Ponta, dar şi despre ce s-ar fi întâmplat dacă premierul ajungea la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Peste două milioane de familii riscă să plătească facturi mai mari la curent! Au ales promoțiile furnizorilor de energie electrică, dar acum primesc notificări cu tarife majorate

Close
Închide
  Close