De Adrian Ilie,

”Dragi români, (…) miza alegerilor prezidențiale este foarte mare – prezența la vot în număr mare este esențială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăți care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală și corectă”, a scris Klaus Iohannis.

Acesta susține că s-a folosit de instrumentele democratice și constituționale pentru a bloca PSD și ca să mențină România pe un drum pro-european, la care s-a adăugat și participarea consistentă pe 26 mai la alegerile europarlamentare și la referendumul pe justiție.

”Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă – în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor și cu care să relansăm România, cu o bună guvernare și cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!”, a mai afirmat Klaus Iohannis.

Retorica anti-PSD a președintelui Iohannis s-a intensificat odată cu moțiunea de cenzură. Astfel, vineri șeful statului a exclus varianta păstrării guvernării de către PSD, dar cu un alt premier decât Viorica Dăncilă. ”Nu voi desemna un personaj din PSD, nu voi desemna pesediști pentru guvernare”, a spus Iohannis.

Citeşte şi:

Klaus Iohannis, avertisment pentru liberali: ”Nu subapreciați PSD, rămâne un adversar puternic”

A început campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Ce reguli trebuie să respecte candidaţii pentru funcţia supremă în stat

Klaus Iohannis: ”Ne îndreptăm spre un guvern PNL sau în jurul PNL; sunt în favoarea anticipatelor, dar după prezidențiale”

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens