Mergi direct la conținut »
L-a împins pe scări pe proprietarul casei în care locuia și l-a omorât. Nu voia să plătească chiria Galerie foto
3imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > L-a împins pe scări pe proprietarul casei în care locuia și l-a omorât. Nu voia să plătească chiria

L-a împins pe scări pe proprietarul casei în care locuia și l-a omorât. Nu voia să plătească chiria

Un bărbat a murit după ce a fost împins pe scări de chiriașul său, la care mersese să-i ceară banii pentru chirie, transmite noticieros.televisa.com.

De Daria Maria Diaconu,

Incidentul a fost surpins de camerele de supraveghere din zonă. Edgar Moncayo, în vârstă de 71 de ani și originar din Ecuador, a mers la o casă din cartierul Queens, din New York, pentru a încasa chiria de 200 de dolari.

Însă, ajuns la fața locului, acesta a fost împins pe scări de chiriaș. În urma impactului cu asfaltul, Edgar Moncayo a suferit numeroase leziuni.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul a fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat, puncrează noticieros.televisa.com.

Agresorul a fost identificat. Acesta se numește Alex Garces și are 22 de ani. Se mutase în casa respectivă de câteva luni. Inițial, chiria era de 400 de dolari, însă proprietarul a scăzut suma la 200, pentru a-i fi mai ușor chiriașului să plătească. Chiar și așa, Alex întârzia cu plățile. După tragedie, acesta a fost arestat și urmează să răspundă în fața instanței pentru fapta lui.

Close
Închide
  Close