De Andreea Ciocanel,

Moshe e considerat un adevărat geniu, pilotează deja avione, deşi e mult prea tânăr ca să conducă singur o maşină. A terminat două facultăţi, chiar dacă nu are încă dreptul să voteze. El s-a înscris la colegiul universitar East Los Angeles când avea doar 8 ani, devenind cel mai tânăr student din SUA, pe care l-a absolvit la vârsta de 11 ani, iar la doar 9 ani a devenit şi autorul unei autobiografii bestselling. Însă se pare că băiatul nu s-a mulţumit doar cu o diplomă de absolvire.
Astfel, la 15 ani şi-a luat şi diploma de licenţă în matematică la Universitatea din California. În prezent, urmează un master de securitate cibernetică, şi-a publicat deja a doua carte şi lucrează pentru NASA. El ajută angajaţii agenţiei spaţiale să dezvolte o tehnologie de supraveghere pentru drone şi avioane.

A rostit primul cuvânt la patru luni

Mama acestuia e taiwaneză, tatăl – brazilian şi, potrivit părinţilor săi, Kai a început să vorbească de la vârsta de patru luni, iar primul cuvânt pe care l-a rostit a fost “avion”, în limba chineză. Cu toate acestea, el susţine că nu este un geniu, ci un om normal şi a ajuns să aibă atâtea realizări la vârsta de 17 ani datorită combinaţiei de părinţi dedicaţi, motivaţiei şi inspiraţiei.
“Cazul meu nu este special. Tind să nu mă compar prea des cu alţi oameni şi încerc doar să fac cât mai bine ceea ce pot să fac”, a declarat acesta. Afirmaţia lui Moshe este întărită şi de o declaraţie a lui Daniel Judge, care i-a fost profesor de matematică la universitate şi care spune că tânărul a muncit foarte mult pentru a obţine astfel de rezultate excepţionale.
“Cred că cei mai mulţi oameni consideră că el este un geniu şi că totul la el a venit natural. Însă este mai conştiincios şi mai muncitor decât oricare student pe care l-am avut”, a spus acesta.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism