Mergi direct la conținut »
La bilanțul de final de 2019 al PNL Brașov, Scripcaru și Veștea l-au premiat pe colegul de partid Dragomir, președintele de la Corona care a băgat clubul în scandalul de dopaj!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > La bilanțul de final de 2019 al PNL Brașov, Scripcaru și Veștea l-au premiat pe colegul de partid Dragomir, președintele de la Corona care a băgat clubul în scandalul de dopaj!

La bilanțul de final de 2019 al PNL Brașov, Scripcaru și Veștea l-au premiat pe colegul de partid Dragomir, președintele de la Corona care a băgat clubul în scandalul de dopaj!

Aseară, organizația PNL Brașov s-a reunit la hotelul Aro Palace din Oraș, iar membrii conducerii locale a partidului au primit diplome. Printre ei s-a numărat și Liviu Dragomir, președintele Coronei în cel mai grav caz de doping din România din ultimul deceniu.

De Răzvan Luțac, Cătălin Tolontan,

  • Zeci de sportivi, unii minori, din secțiile de handbal, hochei și altele de la Corona, pe care se fac cercetări în acest moment, s-au dopat din bani publici la o clinică privată, poliția suspectând că o parte din bani s-au întors la oameni din club și din primărie.

Liviu Dragomir este vicepreședinte pe probleme de politici sociale al PNL Brașov și, până acum două zile, a fost președintele clubului Corona. 

El și-a dat demisia de la Corona Brașov în urma cazului de doping de la echipa de handbal, care a fost retrogradată, exclusă din cupele europene și n-a mai putut da jucătoare la Mondialul din Japonia. Ieri, președintele Liviu Dragomir a apărut pentru prima oară în public de la începutul dosarului de dopaj.

Dragomir a fost prezent la petrecerea de final de an a PNL Brașov, în care organizația condusă de Adrian Veștea, în același timp președinte CJ Brașov, a celebrat și victoria de la prezidențiale. 

Mai mult, într-o imagine în care apare și primarul orașului de sub Tâmpa, George Scripcaru, Dragomir ține în mână o diplomă, alături de alți colegi de partid. 

Liviu Dragomir, la petrecerea în cadrul căreia a fost premiat

“Era o diplomă cu Brătianu, nu scria ceva pe ea”

Contactat de Libertatea, Dragomir a recunoscut momentul, dar a negat că ar fi vorba de vreun premiu și n-a dorit să spună ce scria pe diploma din imagine. 

N-a fost vorba de niciun premiu. Pe diplomă nu scria nimic, era ceva cu Brătianu. Ne-am întâlnit la evenimentul de final de an al organizației județene PNL Brașov.

Liviu Dragomir:

El și-a dat demisia marți, 10 decembrie. “Faptul că fetele au recurs la o procedură aflată pe lista de interzisă nu este echivalent cu dopingul, dar îmi voi da demisia, pentru că așa este firesc să fac”, a spus Dragomir. 

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Ultima lui declarație ca președinte de club este în total dezacord cu regulamentele românești și cele ale WADA. ”Procedura de pe lista interzisă” înseamnă doping.

Cazul a devenit public după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit că mai multe handbaliste, inclusiv de lot național, s-au dopat la o clinică privată din Brașov, trimise la o terapie interzisă, despre care ele n-au știut că e interzisă.

Numai că, potrivit regulamentelor sportive, sportivul este responsabil pentru tot ceea ce i se administrează. Din cauza gravității dopajului, acesta a căpătat în legsilația internațională și aspect penal, ceea ce s-a întâmplat și în cazul Corona. 

Close
Închide
  Close