Mergi direct la conținut »
La ce liceu a fost repartizată fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > La ce liceu a fost repartizată fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

La ce liceu a fost repartizată fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

Eliza Maria Bogdana a fost repartizată la unul din liceele bucureștene, chiar și cu o notă mică. Află la ce liceu a fost repartizată fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, conform MEN.

După contestația depusă după aflarea rezultatelor la Evaluarea Națională, Elizei Iliescu, fiica celei mai bâtrâne mame din România a obținut note și mai mici, după ce, inițial, Eliza Iliescu obținuse o medie de 6,52.

Vezi aici ce note a luat fiica Adrianei Iliescu după contestația la Evaluarea Națională 2018.

Luni, 9 iulie, Ministerul Educației Naționale (MEN) a afișat, pe lângă rezultatele finale, după contestații, la BAC 2018, și repartizările la licee pentru elevii care au suținut Evaluarea Națională, dar mai ales după rezultatele finale după contestaţii la Evaluarea Naţională 2018.

Astfel, Eliza – fata Adrianei Iliescu – a fost repartizată la Liceul Dimitire Paciurea din Capitală, situat pe strada  Băiculești 29, din sectorul 1, foarte aproape de bulevardul Poligrafiei, lângă cartierul Pajura. Clădirea liceului este situată în cadrul „Combinatului Fondului Plastic”, pentru că unitatea școlară colaborează cu acesta. Eliza a absolvit cursurile Școlii Generale nr. 164, situată pe strada Pravăț, tocmai în sectorul 6 (cartier Drumul Taberei).

Înainte de a afla rezultatele la contestațiile de la Evaluarea Națională 2018, cea mai bătrână mamă din România încerca să găsească un liceu unde Eliza să poată intra cu media 6,52, cea inițială, opțiunile fiind, însă, limitate.

„Caută un liceu unde să se intre cu medie sub 6,52. Se gândesc la Liceul Dimitrie Gusti, unde media acceptată este de 6,40 la Științe Sociale și Liceul Dimitrie Paciurea, un liceul cu profil vocațional care are o clasă de Filologie (ceea ce s-a și întâmplat – n.r.). Paciurea este un liceu bun, dar destul de departe de casă. Ca să ajungă la el, Eliza va trebui să schimbe două mijloace de transport, un troleibuz și un autobuz”, au declarat surse din apropierea familiei.

Rezultatele la Evaluarea Națională 2018 au fost afișate marți, 19 iunie. Rezultatele finale, după contestaţii, la Evaluarea Naţională 2018 sunt afişate astăzi, 23 iunie.


Citește și: EXCLUSIV/ Pe banii cui s-au cazat în Elveția Dragnea și șeful SIE?! Libertatea i-a întrebat și au recunoscut că n-au plătit ei


 

Close
Închide
  Close