Mergi direct la conținut »
La ce oră începe Black Friday la eMag în 2018. Cele mai noi reduceri anunțate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > La ce oră începe Black Friday la eMag în 2018. Cele mai noi reduceri anunțate

La ce oră începe Black Friday la eMag în 2018. Cele mai noi reduceri anunțate

Unul dintre cele mai așteptate momente ale ediției de anul acesta a Black Friday este demararea reducerilor la eMag, cel mai mare site de vânzări online din România. Toată lumea vrea să știe la ce oră începe Black Friday la eMag în 2018.

Iulian Stanciu, şeful eMag a anunțat că Black Friday 2018 va începe vineri dimineaţă, ”când se trezeşte lumea. Cine are aplicaţia instalată va primi notificare când începe”.

Cu toate că nu a fost anunțată o oră oficială, cea mai plauzibilă variantă vehiculată este ora 06.30.

Anul trecut, eMag a început campania de Black Friday la ora 6:51 pe aplicaţie şi la 6:53 pe site, scrie zf.ro.

Anul trecut, vânzările din timpul campaniei eMag de Black Friday s-au ridicat la 360 milioane lei, platforma eMag având peste opt milioane de vizite pe site. Peste 50.000 de oameni au cumpărat în premieră anul trecut de Black Friday de la eMag. Pentru acest an, compania mizează pe vânzări de 400 milioane lei şi 55.000 de clienţi noi.

Black Friday, cel mai așteptat eveniment de shopping din România, are loc astăzi, 16 noiembrie, cu promoții la telefoane, televizoare, electrocasnice, dar și anvelope, scutece sau mobilă. Libertatea vă arată care sunt cele mai bune prețuri.

În mod normal, evenimentul este programat în SUA pentru 23 noiembrie, dar în țara noastră este devansat pentru că retailerii vor să ajungă comenzile oamenilor până pe 1 decembrie, când sunt mai multe zile libere cu ocazia Zilei Naționale.


Citește și: Max, cel mai iubit urs din rezervația Zărnești, l-a îmbogățit pe stăpânul care l-a mutilat. Cum a câștigat acesta daune de 40.000 de euro de la stat


 

Close
Închide
  Close