Mergi direct la conținut »
Lătratul și mieunatul, interzise în timpul nopții, în Rusia. Câinii și pisicile trebuie să păstreze liniștea
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Lătratul și mieunatul, interzise în timpul nopții, în Rusia. Câinii și pisicile trebuie să păstreze liniștea

Lătratul și mieunatul sunt interzise, în timpul nopții, într-un oraș din Rusia. Proprietarii  câinilor și ai pisicilor care nu respectă această regulă pot fi amendați, relatează The Moscow Times.

Oficialii din regiunea Novosibirsk, aflată în Siberia, au decis să facă liniște în timpul nopții, respectiv să interzică lătratul și mieunatul. Astfel, patrupedele care trăiesc în zonele rezidențiale trebuie să păstreze liniștea, potrivit unei noi ordonanțe care interzice gălăgia. În caz contrar, stăpânii lor vor fi amendați cu până la 3.000 de ruble, echivalentul a 51 de dolari.

Oficialii din regiunea rusă au votat cu 54 la 3 în favoarea acestui amendament, privind păstrarea liniștii. Astfel, stăpânii animalelor sunt îndemnați să oprească animalele să latre sau să miaune. Sunt permise anumite zgomote, respectiv „guițatul și măcănitul”, după cum au anunțat oficialii ruși.


Citește și: VIDEO/ Ce se întâmpla, în realitate, la petrecerile extravagante de la conacul Playboy. Ilie Năstase, primul român care a luat parte la ele


Close
Închide
  Close