Mergi direct la conținut »
Leo Iorga s-a întors acasă, după două luni de tratamente în Germania. Prima imagine cu artistul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Leo Iorga s-a întors acasă, după două luni de tratamente în Germania. Prima imagine cu artistul

Leo Iorga s-a întors acasă, după două luni de tratamente în Germania. Prima imagine cu artistul

Leo Iorga și soția lui s-au întors în țară, după aproape două luni petrecute în Germania, unde artistul a început tratamentul pentru vindecarea cancerului. Cântărețul a avut și prima ieșire în oraș, alături de cei mai buni prieteni, semn că acesta se simte mult mai bine.

Leo Iorga a postat un mesaj pe contul de socializare, în care a mărturisit că imediat după Paște, se va întoare la tratamentele din Germania.  „Prima ieșire după două luni, acasă… Cu prietenii, de Florii în București: Valentin Gora, Otilia Boar, Teo Boar, Paula nevastă-mea, eu, Mircea Baniciu, Marius Bațu…Exact în spatele meu, la microfon se află Vlad Miriță. Voi continua tratamentele după Sfintele Paști”, a scris Leo Iorga pe contul de socializare.

Miercuri, 10 aprilie, doctorii de la centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg) l-au supus unei noi intervenții chirurgicale prin metoda Cyberknife, prin care, în perioada următoare, în mai multe etape, vor fi atacate punctual toate formațiunile apărute pe plămânul artistului.

Citește și

VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”

Close
Închide
  Close