MENIU CAUTĂ
21 Iun. 2018 22:46 , de Valentina Postelnicu

Lia Olguța Vasilescu, despre condamnarea liderului PSD: ”Nu sângerează numai Liviu Dragnea, ci și partidul; Nu ne sperie nimic!”

Distribuie

Lia Olguța Vasilescu, despre condamnarea liderului PSD: ”Nu sângerează numai Liviu Dragnea, ci și partidul. Nu ne sperie nimic”, a spus ministrul Muncii, la România TV, joi seară."Eu sper că lui Liviu Dragnea nu i se înmoaie genunchii, aşa cum a fost cu un premier care a demisionat din funcţie, lăsând partidul în off-side”, a mai spus Vasilescu. 

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Ce cred oamenii din Gratia despre trimiterea lui Dragnea în spatele gratiilor: ”Să facem miting ca să fie achitat!”/VIDEO

„De fapt aici devine destul de clară sentinţa de astăzi. Nu numai că i se dă o condamnare, dar şi interdicţia de a mai avea o funcţie. Asta înseamnă candidatura la preşedinţie, pentru funcţia de senator. (..)  O să fim alături de acest lider, pentru că nu sângerează numai Liviu Dragnea, sângerează partidul în această perioadă.”, a spus Văsilescu.

Ministrul Muncii a adăugat că o vină o au şi cei de la PSD, pentru că în Parlament nu au fost modificate prevederile în legătură cu infracţiunea de abuz în serviciu, prin punerea în acord a deciziilor CCR cu legislația.

„Eu sper că lui Liviu Dragnea nu i se înmoaie genunchii, aşa cum a fost cu un premier care a demisionat din funcţie, lăsând partidul în off-side. Cred că şi noi suntem de vină pentru că Parlamentul ar fi trebuit să aplice modificările la abuzul în serviciu. Deci suntem şi noi vinovaţi pentru ceea ce se întâmplă, dar asta nu înseamnă că de acum înainte trebuie să cedăm măcar un milimetru. Trebuie să aplicăm deciziile CCR şi programul de guvernare. Nu ne sperie nimic”, a completat Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Vi se pare corectă condamnarea lui Liviu Dragnea?
  1. Da, a primit pedeapsa potrivită (100%, 6 Voturi)
  2. Nu, merita o pedeapsă mai blândă (0%, 0 Voturi)
  3. Nu, merita să fie achitat (0%, 0 Voturi)
Loading ... Loading ...

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul privind procesul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. A fost achitat pentru acuzația de fals intelectual. Decizia nu este definitivă. În aceste condiții, condamnarea cu suspendare din dosarul Referendumul se anulează, iar în cazul în care sentința din dosarul angajărilor fictive va fi definitive, Liviu Dragnea ar urma să execute pedepsele în închisoare.

Citește și: EXCLUSIV/Oana de la Genius, cea mai ascultată voce feminină a anilor 90, e acum mezzosoprană

Citește mai multe despre lia olguța vasilescu, condamnare și PSD pe Libertatea.

Comentarii