MENIU CAUTĂ

Licitaţia tricoului donat de Alex Velea se reia! Licitația a ajuns la 360 de lei!

Distribuie

La 30 de ani, vârstă pe care o va împlini chiar în această lună, Alex Velea este unul dintre cei mai apreciaţi artişti români, cu fani mulţi şi fideli.
Dincolo de look-ul de “băiat dur” şi de energia debordantă din concertele sale, Alex e un om sensibil, receptiv la suferinţele celor cărora destinul le-a rezervat mult mai mult amar decât altora. Mai ales când e vorba de copii.
Este şi motivul pentru care artistul a răspuns pozitiv iniţiativei noastre de a organiza o licitaţie cu obiecte donate de vedete autohtone, banii strânşi urmând a fi folosiţi în beneficiul cazurilor din campania “Ajută copiii!”.
“Printre fanii mei sunt mulţi copii, iar eu iubesc mult copiii. Sper ca oamenii să se alăture iniţiativei «Ajută copiii!» şi să facă mai mult decât să cumpere un T-shirt cool semnat de Velea: să salveze o viaţă”, ne-a declarat Alex.
Obiectul donat de el pentru a fi licitat este un tricou măsura M, ce face parte din colecţia nouă, Maidana, lansată în februarie anul acesta, a designerului Dana Budeanu.
Tricoul este personalizat, având pe el şi autograful lui Alex Velea. Tot ce vă rămâne este ca săptămâna aceasta să licitaţi pentru el, suma de pornire fiind de 350 de lei.
Sâmbătă, 24 mai. Până în această dimineață, am primit o ofertă de 360 de lei pentru tricoul donat de Alex Velea. Mai aveți timp până la miezul nopții de azi, ca să licitați pentru el.
Sâmbătă, 24 mai. Nu uitaţi! Doar astăzi, până la miezul nopţii, mai puteţi să licitaţi pentru a intra în posesia tricoului măsura M, colecţia Maidana, donat de Alex Velea. Reamintim că licitaţia a început de la suma de 350 de lei.
Vineri, 23 mai. Doar astăzi şi mâine, până la miezul nopţii, mai puteţi să licitaţi pentru a intra în posesia tricoului măsura M, colecţia Maidana, donat de Alex Velea. Reamintim că licitaţia a început de la suma de 350 de lei.
Joi, 22 mai. Nu uitaţi! Mai sunt trei zile, până sâmbătă, 24 mai, la miezul nopţii, în care puteţi să licitaţi pentru a intra în posesia tricoului măsura M, colecţia Maidana, donat de Alex Velea. Licitaţia a început de la suma de 350 de lei.
Miercuri, 21 mai. Mai sunt 4 zile, până sâmbătă, la miezul nopţii, în care puteţi licita pentru tricoul oferit de Alex Velea. Licitaţia a început de la 350 de lei. Cine oferă această sumă sau mai mult?
Marţi, 20 mai. 350 de lei, tricoul lui Velea! Nu uitaţi! Săptămâna aceasta puteţi licita din nou, până sâmbătă, 24 mai, la miezul nopţii, pentru tricoul măsura M, colecţia Maidana, donat de Alex Velea.
Licitaţia a început de la suma de 350 de lei. TRIMITE UN SMS cu oferta ta la telefon 0729.729.200 şi urmăreşte toată săptămâna rubrica din ziar.
Luni, 19 mai

Licitaţi pentru tricoul lui Alex Velea!

Din cauza faptului că persoana care câştigase prima licitaţie pentru tricoul oferit de Alex Velea nu a putut fi contactată, reluăm, săptămâna aceasta, procedura de licitare.
Vă amintim că T-shirtul donat de îndrăgitul artist pentru licitaţia organizată de Fundaţia Ringier şi campania ”Ajută copiii!”, în beneficiul micuţilor bolnavi de cancere şi alte afecţiuni grave, este din colecţia Maidana, a designerului Dana Budeanu, măsura M şi poartă autograful lui Velea.
”Printre fanii mei sunt mulţi copii, iar eu iubesc mult copiii. Sper ca oamenii mari să se alăture iniţiativei «Ajută copiii!» şi să facă mai mult decât să cumpere un T-shirt cool semnat de Velea: să salveze o viaţă”, ne-a declarat Alex. Licitaţia tricoului începe, ca şi data trecută, de la suma iniţială de 350 de lei.

Cum poţi licita

Trimite un SMS la numărul de telefon 0729.729.200 (apel cu tarif normal), de luni până sâmbătă la miezul nopţii, cu suma pe care o oferi pentru obiectul licitat în săptămâna respectivă.
Urmăreşte zilnic, în Libertatea, la ce sumă a ajuns licitaţia. În ziarul de luni vom anunţa câştigătorul şi suma oferită, precum şi noul obiect scos la licitaţie.

Licitaţia începe de la suma de 350 de lei!


 

Citește mai multe despre Ajută Copiii pe Libertatea.

Comentarii