De Gabriel Penes, Simona Ionescu,

Licitaţi pentru tricoul lui Alex Velea!

Din cauza faptului că persoana care câştigase prima licitaţie pentru tricoul oferit de Alex Velea nu a putut fi contactată, reluăm, săptămâna aceasta, procedura de licitare.
Vă amintim că T-shirtul donat de îndrăgitul artist pentru licitaţia organizată de Fundaţia Ringier şi campania “Ajută copiii!”, în beneficiul micuţilor bolnavi de cancere şi alte afecţiuni grave, este din colecţia Maidana, a designerului Dana Budeanu, măsura M şi poartă autograful lui Velea.
“Printre fanii mei sunt mulţi copii, iar eu iubesc mult copiii. Sper ca oamenii mari să se alăture iniţiativei «Ajută copiii!» şi să facă mai mult decât să cumpere un T-shirt cool semnat de Velea: să salveze o viaţă”, ne-a declarat Alex. Licitaţia tricoului începe, ca şi data trecută, de la suma iniţială de 350 de lei.

Cum poţi licita

Trimite un SMS la numărul de telefon 0729.729.200 (apel cu tarif normal), de luni până sâmbătă la miezul nopţii, cu suma pe care o oferi pentru obiectul licitat în săptămâna respectivă.
Urmăreşte zilnic, în Libertatea, la ce sumă a ajuns licitaţia. În ziarul de luni vom anunţa câştigătorul şi suma oferită, precum şi noul obiect scos la licitaţie.

Licitaţia începe de la suma de 350 de lei!


 

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'
GSP.RO

Reacția tranșantă a Simonei Halep! Ce a deranjat-o foarte tare: 'o nesuferită...'