Mergi direct la conținut »
Licitații Imobiliare.ro: Vilă nouă lângă București, la 400 euro/mp + teren!
Bani și Afaceri Libertatea > Ştiri > Bani și Afaceri > Licitații Imobiliare.ro: Vilă nouă lângă București, la 400 euro/mp + teren!

Licitații Imobiliare.ro: Vilă nouă lângă București, la 400 euro/mp + teren!

Locuiești la apartament, dar visezi să te poți muta într-o zi la casă, departe de aglomerația orașului? Consultând ofertele de executări silite de pe Imobiliare.ro, poți descoperi că realizarea visului tău e mai facilă decât credeai!

Pentru locuitorii Capitalei, o ofertă interesantă este reprezentată de vila din imagini, scoasă la licitație la un preț de pornire de 71.100 de euro. Este vorba despre o locuință nou-construită, după cum se poate vedea în imagine. Localizată în județul Ilfov, comuna Afumați, aceasta are o amprentă la sol de 87 de metri pătrați, precum și o suprafață utilă de 132 de metri pătrați. Proprietatea include, desigur, și terenul aferent construcției, în suprafață de aproximativ 633 de metri pătrați.

Vezi anunțul în detaliu!

Potrivit ofertelor de terenuri de construcții din comuna Afumați disponibile pe Imobiliare.ro, pentru lotul în discuție putem lua în considerare o valoare de piață estimativă de circa 30 de euro pe metru pătrat. În condițiile în care doar acest activ ar valora aproape 19.000 de euro, rezultă că, pentru construcția în sine, un cumpărător ar plăti aproximativ 52.000 de euro.  Raportând acest preț la suprafața vilei, respectiv 132 de metri pătrați, obținem o sumă de aproximativ 395 de euro pe metru pătrat – cifră ce se situează, probabil, chiar sub costul de construcție pentru o casă de dimensiuni similare.

Vrei să fii la curent cu noile licitații? Vizitează Platforma de Executări Silite de pe Imobiliare.ro!

Un imobil aflat în executare silită poate fi achiziționat atât cu banii jos, cât și prin intermediul unui credit imobiliar sau ipotecar – inclusiv printr-un împrumut de tip Prima Casă. Pentru a putea lua parte la o licitație, potențialii cumpărători trebuie însă să dispună de echivalentul a 10% din prețul de pornire pentru proprietatea dorită. Cei care nu câștigă licitația vor recupera integral această sumă ulterior, însă câștigătorul va trebui să vireze restul valorii finale de achiziție în termen de 30 de zile.

Close
Închide
  Close