De Dana Aramă,

UPDATE – Dan Lupulescu a transmis un mesaj după ce a fost amendat în trafic. Acesta a anunțat că se retrage de la conducerea filialei pe care o conduce, pentru a nu periclita imaginea partidului.

„În legătură cu faptele relatate astăzi, mi-aș dori din suflet să vă dau câteva lămuriri. Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de CONTRAVENȚIE ce a fost întocmit de către poliție, nu pot face asta, dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica.

Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege.

Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei, iar atribuțiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard vicepreședinte”, a explicat el într-o postare pe Facebook.

Polițiștii au fost nevoiți să-l urmărească cu mașina în trafic. Incidentul a avut loc pe drumul care leagă localitățile Făget de Lugoj.

Agenții de poliție, care făceau un control în trafic, i-au făcut semn unui şofer să tragă pe dreapta. Bărbatul a refuzat, motiv pentru care echipajul de poliţie a pornit în urmărirea maşinii.

După o urmărire pe o distanță de 500 de metri, șoferul s-a oprit în localitatea Traian Vuia, în dreptul casei în care locuiește. Polițiștii i-au cerut să se legitimeze și să prezinte actele mașinii, însă acesta a refuzat.

În urma incidentului, șoferul a fost amendat cu 1.450 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit Mediafax, șoferul se numeşte Dan Lupulescu, preşedinte al filialei USR Traian Vuia și fost polițist în Timiș.


Citește și:

VIDEO/ În timp ce instituțiile pasează de la una la alta responsabilitatea, tatăl unui copil care a murit într-o fosă septică a luat singur măsuri: „Nici în ziua de azi nu a venit nimeni să mă întrebe de ce am cimentat eu fosa”

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”
GSP.RO

Explicația transformării lui Alexandru Tudor: „La 20 de ani era o persoană normală. S-a schimbat complet după acea vizită”

Urmărește cel mai nou VIDEO