De Valentina Postelnicu,

„Este un comportament în totală contradicție cu atitudinea noastră față de mass media. PNL întotodeauna a respectat activitatea jurnaliștilor. Îl cunosc pe Ben Oni Ardelean, a avut întotdeauna relații bune cu jurnaliștii, a fost un accident, cred că era supărat din alte motive”, a spus Ludovic Orban la Digi24.

Orban a mai spus că l-a sunat pe Ardelean și i-a cerut să prezinte scuze jurnaliștilor față de care a avut această ieșire.

„Și-a cerut imediat scuze de la toți jurnaliștii”, a spus el.

„A doua oară nu voi mai accepta”, a mai spus liderul PNL.

Deputatul PNL Ben Oni Ardelean i-a numit pe jurnaliști ”nesimțiți”, după ce aceștia au cerut, miercuri, 19 iunie, să participe la ședința Comisiei de politică externă. Deputatul liberal i-a amenințat că va cere ridicarea acreditărilor de intrare în Parlament.

Nu mai încercați prin nesimțire și prin tupeu să-mi spuneţi mie când să votez accesul presei şi dacă mai faceţi presiuni de genul respectiv vă mai spun o chestiune, o să cer imperativ ca pentru chestiunile respective, care v-am spus ca sunt legate de nesimţire şi tupeu, o să cer ca în momentul respectiv să vi se retragă acreditarea”, a amenințat liberalul.

Citeşte şi: Aplicația Clever Taxi a lui Daimler Benz a plătit un articol în Adevărul, care-i prezintă pe taximetriștii români drept niște brute limitate, homofobe și amenințătoare!

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă