MENIU CAUTĂ

O româncă urmărită prin Interpol ar fi fost ajutată de un polițist din Italia să fugă. Liliana Victoria Sandu, condamnată la 7 ani de închisoare

Distribuie

Liliana Victoria Sandu, o româncă din Bârlad, a devenit una dintre cele mai căutate femei, după ce a fost dată în urmărire din nou prin Interpol. Femeia de 55 de ani a reușit să fugă, fiind ajutată, cel mai probabil, de un carabinier. 

În 2012, Liliana Victoria Sandu (foto) a fost condamnată în România la șapte ani de închisoare pentru că a înșelat mai multe bănci. Procesul a fost suspendat de mai multe ori, pe motiv că femeia nu s-a prezentat în instanță.

Liliana Victoria Sandu, o româncă urmărită prin Interpol, ar fi fost ajutată de fugă de un polițist din Italia.

Liliana Victoria Sandu

Ulterior, anchetatorii au descoperit că vasluianca fugise în Italia, unde lucra ca îngrijitoare în casa unei bătrâne din localitatea Cadore, Belluno, relatează publicați ilgazzettino.it, citată de observator.tv.

După ce a fost prinsă în Italia, judecătorii au decis ca Liliana Victoria Sandu să fie plasată în arest la domiciliu până la finalizarea procedurilor de extrădare.

Înainte de audieri, bârlădeanca a dispărut cu ajutorul unui carabinier, notează sursa citată.

Autoritățile din România au emis pe numele Lilianei Victoria Sandu un mandat de arestare. Femeia din Bârlad este acuzată de fraudă și a fost condamnată în primă instantă la şapte ani de închisoare cu executare.

Ea a fost acuzată că a reușit să obțină împrumuturi de la mai multe bănci din Bârlad cu ajutorul unor adeverințe false.

De asemenea, Liliana Victoria Sandu este acuzată de instigare la înșelăciune, după ce a convins mai multe persoane să facă împrumuturi la bănci, promițându-le restituirea unei dobânzi mari.

În schimb, femeia din Vaslui şi-a însuşit toate sumele de bani obţinute din împrumuturi şi a dispărut.

Liliana Victoria Sandu este acum căutată, din nou, de Interpol, cu mandat european de arestare.

Află la ce chinuri a fost supusă o bătrână din Italia de către îngrijitoarea româncă.


 

Citește și:

COPIII SISTEMULUI. Mădălina a fost abandonată de mamă când avea 2 ani, apoi i-a murit și tatăl. Drumul unei orfane prin viață și mama Icoana, îngerul ei păzitor

Libertatea a refăcut după 6 ani o fotografie cu aceleași personaje: trei copii romi, aruncați de stat într-un centru de plasament dur! Povestea lipsei de șansă din România

CORESPONDENŢĂ „România din Antarctica” / „Deşi suntem la capătul lumii, niciodată nu suntem singuri”

Dida Drăgan demontează zvonurile legate de sănătate, datorii și mutarea în Elveția. „Mă retrag din muzică atunci când plec la Cer”


 

Comentarii