Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea nu merge la consultările convocate de Klaus Iohannis. „Nu îmi place personajul, punct!”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Liviu Dragnea nu merge la consultările convocate de Klaus Iohannis. „Nu îmi place personajul, punct!”

Liviu Dragnea nu merge la consultările convocate de Klaus Iohannis. „Nu îmi place personajul, punct!”

Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Călărași, că refuză să meargă la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis pe tema referendumului din 26 mai. Liderul PSD a spus că a luat această decizie pe motiv că nu îi place „personajul”, relatează digi24.

De Răzvan Mihalașcu,

„Vineri acuma? Eu sigur nu merg, dar de la partid vom trimite pe cineva. Nu îmi place personajul, punct!”, a declarat președintele PSD, conform sursei citate.

Președintele PSD s-a arătat deranjat de faptul că jurnaliștii nu l-au întrebat despre subiectul irigațiilor pentru care el se află la Călărași.

În schimb, Liviu Dragnea a afirmat că este de acord cu temele propus de președintele României pentru referendum.

„Temele de referendum le susținem în totalitate, va avea o problemă cu cei de la PNL și USR”, a precizat Dragnea.

Klaus Iohannis a anunţat joi cele două teme pentru referendumul din 26 mai: interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie şi a adoptării OUG în domeniul judiciar. Președintele a cerut din nou Guvernului să nu dea ordonanțe de urgență pe justiție când poporul nu-și va exprima voința.

Preşedintele Klaus Iohannis va chema săptămâna viitoare, la Palatul Cotroceni, partidele politice, pentru consultări, pe tema referendumului pe Justiţiei, care va avea loc pe 26 mai, în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.

Foto: Dumitru Angelescu


Citește și:

WikiLeaks: Julian Assange o să fie arestat în „câteva ore sau zile”. Organizația acuză ambasada Ecuadorului că-l va „expulza”


 

Close
Închide
  Close