Mergi direct la conținut »
Liviu Dragnea a venit la parada de 1 Decembrie din București, în ciuda interdicției medicului
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Liviu Dragnea a venit la parada de 1 Decembrie din București, în ciuda interdicției medicului

Liviu Dragnea a venit la parada de 1 Decembrie din București, în ciuda interdicției medicului

Liviu Dragnea participă, sâmbătă, la parada de 1 Decembrie, în ciuda faptului că zilele trecute a anunțat că nu va merge la niciun eveniment organizat cu ocazia Centenarului din cauza unor recomandări medicale.

Președintele Camerei Deputaților a urcat în tribună alături de Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu de unde va urmări parada militară de 1 Decembrie. Dragnea a schimbat câteva cuvinte cu fostul președinte atunci când acesta a ajuns.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că nu va fi prezent, sâmbătă, pe 1 decembrie, la evenimentele organizate cu ocazia sărbătorii Centenarului. Reprezentanţii Cabinetului său de la Camera Deputaţilor au transmis că liderul social-medical va lipsi din motive medicale.

„Medicul nu-i recomandă să stea în frig atâtea ore”, au transmis cei de la Cabinet.

Zilele trecute, Liviu Dragnea anunțase că nu ştie dacă va participa la vreun eveniment cu prilejul Centenarului la care va fi invitat.

„Încă nu m-am decis (unde voi merge – n.r.), undeva unde o să fiu invitat. Am foarte multe invitaţii şi o să aleg zilele astea. Sper să fiu într-o stare de sănătate bună”, a spus Dragnea.

Anul trecut, preşedintele Camerei Deputaţilor a lipsit de la parada militară organizată în Capitală. Liviu Dragnea a depus doar coroanei la Parcul Carol, alături de Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de preşedinţi ai Senatului.

Liderii Parlamentului şi premierul au lipsit şi de la recepţia organizată cu ocazia Zilei Naţionale, la Palatul Cotroceni, anul trecut.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și: VIDEO/ Inventivitatea comercianţilor nu are limite! Ideea genială găsită de patronul unui magazin de la metrou, după ce Metrorex i-a tăiat curentul


 

Close
Închide
  Close