Mergi direct la conținut »
Lorena Balaci, mesaj cutremurător după moartea tatălui el. “Nimeni nu aude“
Ştiri Libertatea > Ştiri

Lorena Balaci, mesaj cutremurător după moartea tatălui el. “Nimeni nu aude“

Ilie Balaci a murit în luna octombrie, iar fiica lui Lorena nu își poate reveni din șoc. Aceasta a postat un nou mesaj trist pe contul de socializare. Prietenii virtuali o susțin și i-au transmis zeci de mesaje. 

„Inima  mea urlă, dar nimeni nu aude”, a scris Lorena Balaci pe Facebook, arătând cât de mult suferă după pierderea marelui fotbalist.

Ilie Balaci a murit, la vârsta de 62 de ani, iar cauza preliminară a decesului este un atac cerebral. Născut la 13 septembrie 1956, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

„Într-o zi mohorâtă de toamnă, Ilie Balaci a plecat să joace în echipa îngerilor. Dumnezeu să îl odihnească! NU TE VOM UITA NICIODATĂ, ILIE BALACI!’, au scris reprezentanții CS Craiova

Citește și

Supravieţuitorii tragediei din Colectiv, în faţa judecătorului. „Jetul de artificii nu ajungea la stâlp, nu ştiu dacă asta a fost cauza incendiului”

Close
Închide
  Close