Mergi direct la conținut »
Lucrările la centura Bacăului, filmate cu drona. În ce stadiu sunt |FOTO Galerie foto
7imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Lucrările la centura Bacăului, filmate cu drona. În ce stadiu sunt |FOTO

Lucrările la centura Bacăului, filmate cu drona. În ce stadiu sunt |FOTO

Stadiul lucrărilor pe centura ocolitoare a Bacăului a fost prezentat din aer, cu imaginile obținute de o dronă. Lucrările au început pe 8 martie, dar muncitorii au intrat imediat în săptămâna liberă. Prin urmare, lucrările nu par să fi avansat prea mult până în prezent.

De Mihai Niculescu,

Filmările cu drona au fost realizate de Asociația Pro Infrastructura.

De marţi, 26.03.2019, lucrările vor fi reluate la capacitate maximă, în două schimburi, începând cu ora 7:00′, au anunțat atunci reprezentanții CNAIR, conform Agerpres.

Reprezentanții companiei de drumuri susțin pe șantierul variantei ocolitoare a Bacăului se lucrează în două schimburi, de luni până sâmbătă inclusiv, în cele trei săptămâni dintr-o lună. Lucrările la Centura Bacău au început în data de 8 martie, cu trei luni mai devreme decât prevedea contractul, susțin oficialii CNAIR.


Citește și: Muncitorii care reparau Podul Grant au turnat bitum pe rosturile de dilatație, iar Gabriela Firea a distribuit fotografiile pe Facebook. Care este explicația Primăriei


 

Close
Închide
  Close